Najdi forum

zelišča in prsi?

Lep pozdrav vsem!

V zadnjem času sem začela raziskovati vpliv zelišč na človeško telo. Če sem natančnejša: naveličala sem se prebirati prepričevanja raznih družb kako njihove povsem naravne zališčne tablete pospešijo oziroma spodbudijo rast maščobnega tkiva v dojkah. Želim si namreč malo opaznejše obline vendar se mi operacija zdi predrastična in tudi predraga.

Do sedaj je še najverjetneša kombinacija sledečih zelišč: Foenum Graecum (grško seno ali triplat), Dioscorea Villosa, Foeniculum Vulgare (janež), Serenoa Repens in Galega Officinalis (lakota).

Tako se sedaj obračam na vas, drage ”Pehte”, za kakšen nasvet ali usmeritev kje in kako iskati. Vesela bi bila kakršnih koli izkušenj ali predlogov kje na internetu najti ustrezne naslove. Rada bi prek e-maila kontaktirala kakšnega zeliščarja, strokovnjaka kitajske medicine …

lp Mojca

Mislim, da je velikost prsi genetsko pogojena in da “rožce” ne vplivajo posebno na velikost. Obliko in čvrstost si lahko delno pridobiš s telesno aktivnostjo – telovadba. Kljub vsemu lahko preveriš izdelke na tej internetni strani:

Še ena bedarija, ki naj bi povečala prsi-že po temu je videt, ker nikjer ne piše ime podetja ki to prodaja. Punce ne nasedajte!

Mojcej – ne želi si velikih – kmalu postanejo strahovito breme, ki ne odtehta nekaj moških pogledov več, ki jih je mlado dekle ali žena že tako ali tako deležna.

New Report

Close