Pozdravljeni.
Zavarovano imam dva stanovanja. V preteklosti sem imela zavarovalnega agenta, ki mi je urejal stvari, sedaj pa je odšel na drugo zavarovalnico. Sedaj me je “prevzel” drugi agent, ki bi ga rada zamenjala. Je to možno? Z njim imam slabo izkušnjo in ne želim, da na moj račun nekdo vleče provizijo, me pa še ni niti videl. Moti me tudi to, da vsako leto prejmem na dom položnice za dva obroka, brez vsakega vprašanja. Drugi obrok ima datum zapadlosti na dan, ko začne veljati vsakoletno novo zavarovanje. Je to prav? Menim, da zavarovalnica nima pravice terjati prvega obroka en mesec pred zapadlostjo police. Če mi dajo nekaj na dva obroka, menim da mora biti prvi obrok plačan na dan, ko začne veljati polica, drugi obrok pa čez en mesec. Prav tako me nihče sploh ne vpraša, če morda želim plačati z gotovino? Torej moje želje zavarovalnico ne zanimajo, pač pa samo to, da plačam zavarovanje?
Hvala.
Če bi želeli zamenjati vašega zastopnika to lahko storite kadar želite.
Premijo za zavarovanja ste sklenili na način plačila 2 krat letno.,za zavarovalno dobo več let.Torej,prvo premijo ste plačali ob sklenitvi,naslednja pa zapade v plačilo čez 6 mesecev.Pri takšnem načinu plačila se lahko odločite za spremembo načina plačila enkrat letno,pa še nakaj boste prihranila.Letno tako prejmete štiri položnice,takšen način plačila ste si izbrali.
Zavarovalnica pa vas za vam naslovljene položnice ne bo obveščala.
Kadarkoli se lahko obrnete na naš škodni servis,
Lepo pzdravljeni,Bruno