ŽELIM si nazaj svojega moža
o pa jade, jaz sem dARKA ON JE FAST, NISVA ENA IN ISTA OSEBA…NE GA No srat.
fast je po moje zelo dober človek, pripravljen pomagat, in ima velko srce
ne razumem, da tega ne razberete iz njegovih postov.
verjamem da bi znal, če bi hotu napisat post brez večjih napak, zdej pač piše po domače, pa se ga mal teže bere…
fast, če maš kak meil pusti naslov, se lahko mal pogovvarjava …
evo mojga… [email protected]
Tudi jaz mislim da ni primerno zmerjanje in okarakteriziranje mlade mamice s kozo ipd.V vsakem primeru pa si ga Megan8,kot si že sama ugotovila,preveč puširala.Ko je bil doma bi mu prisluhnila,bili bi skupaj z dojenčkom in brez očitkov bi mogoče on videl varno in toplo zavetje doma.Tako pa si ga morila čez dan in mu je poknilo.Upam da bosta nekako prebrodila nesporazume,sta še zelo mlada,pred vama je lahko zelo lepo in kvalitetno življenje z otroci,želim vam vsem trem,da se izide v plus.
Megan8, kar stisne me ko vidim kako mladi fantje in hkrati nezreli grejo v vezo. Fant ni še zrel. Kateri zrel moški bi pa poslal po 3 mesecih nerganja žene ven iz hiše? Samo nezrel dec, v otroških plenicah. Temu tvojemu dragemu ni jasno kaj je veza in kaj je družinsko življenje, ima pa rad otroka.
Obstajata dve varianti: ali te nikoli ni imel dovolj rad pa tudi ne loči med zaljubljenostjo in ljubeznijo
ali pa je eden od tistih ego tripov ”meni že ne bo nihče rovaril in govoril kaj bom naredil in kdaj bom prišel domov če pa je drugo bolj nujno od ….” …glej ni zrel, siguren sem, da se je te negativne vzorce obrambno naučil.
Kaj vse se sliši za šankom! da bi ti videla moškega kot zunanjo podobo, v sebi pa je le otročič, ki joče in se upira.
Menim, da so ti drugi forumaši dali dobre nasvete, sam ne vem, je preveč za brat. Pomiri se, umakni se. Nadaljuj svoje življenje brez njega. So tudi zrelejši tipi na tej zemljici. SRečno! Pa nikar se ne spuščaj v rovarjenje, potegovanje za kdo ima prav ali pa čakanje. Če potrebuješ čas zase je ok, kar ti svetujem. Pusti ga na miru in si ustvari svoje življenje.
Draga “Megan”
ne oziraj se na brezpredmetne komentarje, ki jih puščajo nedorasle osebe. Situacija je kot je in le ti iz prve roke veš kaj vse je povezano z njo. Najlažje bosta rešitve iskala pri sebi še prej je potrebno dati na pladenj “probleme” ki vaju pestijo.
Res je, ko se otrok rodi, je vajina pozornost usmerjena vanj, sploh mame smo takšne da na očete malo pozabimo in si ne vzamemo ter ne posvetimo dovolj časa za partnerstvo – in tu je največja napaka. treba ga je vseskozi negovati, se pogovarjati iti na sprehod se objeti,….Seveda iz obeh strani.
Tisti ki govorijo da se prekmalu odločajo za otroka, da so še sami otroci ipd. sami nimajo izkušenj mlatijo prazno slamo. ko gre par pri 40 letih narazen z mladoletnimi otroki bi verjetno rekli da ti so pa prestari in so zato šli narazen, tako kot govorijo za 20 letnike 🙂
sama sem ponosna mlada mamica pri 25letih 7letnem in 4 letnem fantku in jima posvečam ves svoj čas. vsak dan gremo na sprehod, na igrišče, skupaj pečemo oz. zdaj že sama, jaz sem le pomočnica ona šefa 😉 z njima uživam vsak dan kot bi bil moj zadnji. vidim pa starše, ki se kasneje odločajo za otroke kako karajo otroke za brezpredmetne stvari: mlajši kot si več imaš volje enegrije in tolerance.
Tudi pri nama ni bilo vse rožnatno pa sva z pogovorom prebrodila in se sedaj ljubiva kot najstnika. Ne rečem da bova skupaj za vedno, življenje je le eno zato je prav da vedno iščemo svojo srečo, ljudi s katerimi smo srečni dejanja ki nas osrečujejo in stvari ki nas delajo popolne samozavestne.
Zato ti želim da prepustiš času čas, svoje skrbi odložiš se posvetiš otročku in sebi ter njemu lepšaš življenje četudi je tako trnovo-minilo bo… in skozi izkušnjo boš postala močnejša modrejša in pravijo kjer se ena vrata zapro se druga odpro tako da le potisni kljuko 🙂
vse dobro…
Še ena glista in ameba, ki misli da je moški – a to ni. Žal mi je da je avtorica zanosila in imela otroka s takim parazitom od človeka…sploh ni res da so vsi isti. Še zdaleč ne ! Moškosti in odgovornosti ne definirajo leta, ampak obnašanje. Da je taka kukavica da postavi žensko pred vrata, je totalna bruhancija res. Coward moški je bruh, res.
Leta nimajo veze s karakterjem in pripravljenostjo za odnos. Torej je res, da tam pod 20 človek še ni dozorel – ker nima izkušenj, vendar so karakterne poteze v nas že vidne v otroštvu. Torej, če je nekdo kozel ko je mlad – mu nobena leta ne bodo tu pomagala. Isto je pri moških in odgovornosti do drugih.
Poznam dve mladi družini, en je že v 40-ih zdaj in poročen od 21 z dvema otrokoma. Drugi je s svojo že od srednje, moja generacija je, imajo pa že dva otroka 🙂 On je odgovoren, priden, deloven…torej skrbi za družino in njo. Oba sta ostala noseča v gimnaziji še, in lej je on se zaposlil in poskrbel zanjo. Ona zdaj dela še vedno faks, on službo. Torej živi se. Ni nekega prejebavanja, jebivetrstva itd.
Jaz res na srce polagam vsem ženskam da dobro ocenijo moškega, preden se sploh spustijo odnos z njim…kaj šele da imajo družino. Upam vsaj, da po tej izkušnji če nista prišla skup nazaj (ni se mi dalo vsega brat) – veš na kaj moraš paziti, ko izbiraš naslednjega.
On je pa stalno itak poudarjal da otroku govoriš dobro, da ne izpade coward in ass – ker te je vrgel čez prag. Fact je da je model ass in konec. To je do značaja in ne let.