želi kdo varuško (baby-sitter)?
Pozdravljeni!
Sem študentka in med poletnimi počitnicami bi odšla v tujino delat kot varuška (najraje v Veliko Britanijo ali na Irsko, lahko tudi v Avstrijo). Govorim angleško, nemško pa bolj za silo:) Morda rabite varuško vi ali kdo ki ga poznate?
Vprašala bi še, če je na forumu kdo ki je že šel za baby sitter, kako (preko katere agencije-ali sam) si je uredil delo.
Hvala!
Jaz sem si v studentskih letih sama zrihtala tako sluzbo in sicer preko au-pair world internetne strani. Je pa tako, da vpises svoje podatke, na drugi strani jih vpise tudi druzina, ki isce varusko, potem pa program dela ‘matche’ in obe stranki dobita mail in se tako lahko kontaktirata. Je pa zadeva rizicna (za obe stranki) v toliko, ker gre vse preko neta in telefonskih pogovorov.
Jaz sem imela hvala Bogu sreco.
LP
A nimajo to ponudbo tudi razne studentske organizacije, recimo STA in podobno…
Moja punca me vcasih spomni, da se obnasam kot otrok (a ni v vsakem od nas malce Petra Pana?), tako da bi eventuelno imela tudi moznost, biti cez poletje v Nemciji v mojem koncu 🙂
Verjetno imaš v mislih AuPair kar pomeni, da živiš pri družini in paziš otroke oni pa ti v zameno nudijo bivanje, hrano in žešnino, skratka si kot nekak družinski član.
brez veze plačevati slo agencijam. Ponavadi je tako, da družina plača za AuPair cca 100 funtov se mi zdi. Torej britanske agencijam zaračunajo družini, slo agencije, ki so v kontaktu z britanskimi, pa kandidatom. Najbolje je, da navežeš kar direkten stik z britansko agencijo in tako ne rabiš plačati. Ali pa da si najdeš družino na internetu. Pošli mi mail na [email protected] pa ti lahko pošljem par naslovov.
Forum je zaprt za komentiranje.