Najdi forum

Pozdravljeni!

Že 2 dni imam zelenkasto blato. Sem pa 15 mesecev noseča. Mi zna kdo povedat, kaj bi to lahko bilo?

LP

15 mesecev noseca?????????

Mates, si pa res smotana!
Mene zanima, če kdo ve, kaj bi lahko pomenilo zelenkasto blato. Upam, da si pismena in znaš razbrat bistvo teme. Da sem noseča, sem samo za info omenila. Gotovo ti zdrava pamet da vedet, da so meseci gotovo TEDNI – 15 TEDNOV SEM NOSEČA!
Na teh forumih drugače sploh ne sodelujem ravno zaradi tebi podobni. Ne znate se pametno pogovarjat med samo, samo napadate.

Upam, da mi bo vseeno kdo odgovoril, ker me kar malo skrbi zelenkasta barva blata. Upam, da nisem kakšno bakterijo dobila?!

Zeleno blato sem tudi jaz imela v nosecnosti, zaradi zeleza, ki sem ga morala jemati.
Mogoce jemljes zelezo ali pa kaksna druga dopolnila za nosecnice, ki vsebujejo zelezo (npr.elevit)?

med tedni in meseci je pa velika razlika.cudno,da tega ne ves?

o, tecnoba mates se spet oglasa.
vseved,ki se nikdar ne zmoti.
daj punci mir, ce bi bil ti zenska (hvala bogu, da nisi), in bi bil nosec, me zanima, ce seti nikoli ne bi zmotil v tem prestevanju tednov,mesecev…kako se ti sploh da teziti? punca se jepac zmotila. tistim, ki imamo kaj vglavi, je jasno, kaj jehotela povedati.

take neumnosti sigurno ne bi napisal,ker vem kaj je mesec in kaj je teden.

Prvo, sigurno je pisal moški, ki ne zna računat;)

Zeleno blato meni bilo od tablet Retafer za železo, tebi verjetno od kakih drugih.

Picajzlar.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

New Report

Close