Najdi forum

Že v friendzone,, ali so še šanse?

Kostanj, jaz pa iz napisanega čutim , da je možno, da je njen odgovor, da ji ni do resne veze, lahko tudi čustvena manipulacija, da bi ti še bolj zapel in jo začel še bolj osvajat, se dokazovat in s tem hranit njen ego naprimer…

Ker kadar je meni katera rekla (ful redko, se mi po navadi ne dogaja!!! 😉 da ji ni do resne veze, sem to lahko sprejel brez problemov in z nasmeškom. In tudi, če sem jaz kateri rekel, sem vedno povedal na tak empatičen in normalen način, da se tista oseba ni počutil, kot da bi ji odneslo tla pod nogami. Ti pa se sprašuješ kaj se dogaja in te nekaj muči…

Lahko, da si žrtev čustvene manipulacije. Lahko, da si doživel tkim cognitive disonance. To je, da se besede neke osebe ne ujemajo z njenimi dejanji npr. Npr, da ti je daje preveč upanja in hkrati pravi, da ji ni do resne veze in način, kako počne te stvari ti pri sebi ne moreš sestaviti.

Če je to, potem od take osebe beeeeeeejž s svetlobno hitrostjo. Run!!! In ne skrbi, da njej dogaja s frendi, al pa s kakim drugim tipom… Ista sfucana zgodba.

Eskaliral nisi (tj. si preveč cincal) in pa kot ti je že nekdo zgoraj povedal, je zapovrh še zaznala tvojo obupanost, kar je neprivlačno, pa se je ohladila in ti diplomatsko (brez te direktno prizadet) povedala, da zanjo to ni (več) to.
Preboli najprej preteklost in bodi srečen “svoboden”, potem imaš dosti boljše šanse nasplošno. Osamljenost lahko delno preženeš z druženjem s prijatelji/-cami, ljudmi nasplošno, interesnimi dejavnostmi, “delom na sebi”, itn.
Vso srečo!

meni se zdi čisto prav, kar je naredil Kostanj. da je bil iskren in nevsiljiv. je pa premalo žensk ki to cenijo. ženske ki dejansko želijo in se prepustijo sexu, preden moškega sploh spoznajo, ne končajo srečno, zato pa jih tudi imajo mnogo. tudi jaz popolnoma enako razmišljam kot Kostanj, želim si zvezo ki bo trajala in ne bo v nej samo zadovoljenavnja fizičnih poteb. in zelo težko je najti žensko ki ima porihtano v glavi. star sem pa 25, ko je sploh vse divje okoli mene.

New Report

Close