Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Že pripravljate gnezdece za novega malčka?

Že pripravljate gnezdece za novega malčka?

Čao!

jaz sem v 20t in moram rečt, da sva z možem ful neučakana (no ja, jaz bolj kot on :-))) ) in sva to soboto nekako zaključila s pripravo otroške sobe v grobem! Prebarvala sva stene – 2 rumeno in dve modri, okenski okvir in štok od vrat sta rdeče barve…nakupila sva previjalno, omaro za oblekce, voziček, ležalniček…

Oblekce sva dobila na posodo in me čakajo na pregled…to se mi ne mudi toliko :-)))

Edini večji nakup, ki naju še čaka so bombažne plničke! Drugo leto….prej jih ne bom kupila! Sem se kao odločila!

Ja, sej vem, da sva hitra in da to kao ni najbolje…vsaj za une bolj vraževerne…ampak, ko je pa tko fino te stvari pacat zdej, ko jih še lahko!

Kaj pa ve????

Špela

Špela Č

Ojla Špela!
No, mi imamo za sedaj previjalno, pa rockerja, pa majckene cortkane pajacke pa neki bodijev, posteljico bova dobila, voziček tudi nekaj obljubljajo.
Sicer pa sobe ne bova rihtala sedaj, ker bo detece spalo nekaj časa v najini spalnici, v svoji posteljici, tako da to pride za nami. Soba je sicer na razpolago, je pa že pobarvana v nežno zeleno, katera pomirja. Tako da ko se bo potrebno preselit v svojo sobo niti ne bo toliko dela, kot samo opremo not dat.
Je pa res fino tole kupovat, kajne?

Aja, mi smo pa v 25.tednu

Silvana,

tudi pri nama bo najprej otroček spal v najini sobo (posteljico tudi že imava), previjalna in vse ostalo bo pa v “otroški” sobi in bo kar dosti v uporabi!

Je pa res fino nabavlat, sam ko na koncu pogledaš skupni znesek, ki si ga zapravil in dejstvo, da otroček sploh še ni rojen, se pa kar malo za glavo primeš!

:-))))

Špela

Špela Č

Hehehe:))) s tvojim tazadnjim stavkom se pa moram strinjat. Res je tako kot praviš. Konec meseca pa kar malo boli ko pogledaš izpisek.

Jaz si še ne upam. Zdaj si zaenkrat samo čestitam za vsak teden, ki je za mano in držim pesti, da s pikcem srečno dočakava zadnje zadnje tedne. Takrat pa z največjim veseljem v akcijo.

Pri nas imamo sedaj samo tiste stvari, ki smo jih imeli že prej (od prvorojenke), pa še to ne vse, ker nekatere stvarti smo posodili. Drugače pa bomo pripravljali gnezdo šele po novem letu. Tudi nov voziček bomo kupili takrat.
LP N.

Jaz sem pa čisto vraževerna ratala in me je strah, da če bom kaj kupila prej bo šlo ziher kaj narobe. Tako, da za moji pikico še nimam nič . Rok imam pa 4.3.. Mi pa obljubljajo voziček za božiček:))

Mimogrede, a gre katera zdaj decembra v materinsko šolo v Lj.? Midva bova hodila ob 18 uri, začne se pa 1.12.

New Report

Close