Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja zdravniki v porodnišnici Kranj

zdravniki v porodnišnici Kranj

pozdravljene mamice
zanimajo me izkušnje s porodnišnico v Kranj. Kakšni se Vam zdijo zdravniki-ginekologi?
Imela sem že veliko opravkov z njim, ker sem iz tega konca, toda ne grejo mi iz glave, ker vem,da bom imela še opravka z njim (nekoč bom upam rodila!!!!tam)

S katerim zdravnikom ste imeli opravka, kakšni so vaši vtisi?

Jaz osebno sem spoznala dr. Riznar (zelo tih, baje super diagnostik)
dr. Gregorač (ni mi simpatičen), dr. neka mlada zdravnica, mislim da Virant (zdi se mi mlada in naučena iz knjig, brez izkušenj), nato dr. Rotova v ambulanti (ona kar jasno pove vse), nato dr. Podlipnikova (kar uredu)……

Pa vaši vtisi?

malo se razpričajte, saj to ni metanje kritike v svet!

lp

Draga Firbčna,

Mislim, da to ‘malo opravljanje’ tukaj po spletu nekako ne zgleda.
Kaj pravite ženske (in moški)?

LP Frida

To ni nobeno opravljanje, ampak širjenje zelo koristnih (življenjsko koristnih) informacij. Če nekdo opravlja javno delo, mora biti to delo javno ocenjeno. Vsi pač nismo enako pridni, sposobni, delavni…
Naj stopijo na plan pridni, sposobni, delavni, inteligentni zdravniki, ne pa oholi piflarji. Tudi plače naj se temu primerno delijo.

Lep pozdrav, Katarina

Pozdravljena Firbčna!

Tudi jaz poznam kar nekaj zdravnikov iz porodnišnice v Kranju. Zelo vredu se mi zdi dr.Handžar. Je vedno prijazen in ti pove vedno več kot ga vprašaš. Dr. Podlipnikova se mi ne zdi vredu, ker ima preveč pacientk in si pri njej kot številka ne kot ženska , ki potrebuje nasvet (pregled, posvetovalnico,…). Dr. Gregorač je vredu zdravnik, vendar marsikaj ti ne bo povedal v obraz ampak samo tvojim domačim, če bodo želeli kaj izvedeti o tvoji diagnozi. Dr. Rizner je tako kot si že sama napisala, zelo dober diagnostik, drugače pa od njega ne boš izvedela nič. Tudi na ultrazvoku (ko boš noseča) ne bo ekrana obrnil k tebi.

Če še izbiraš pravega zdravnika ti priporočam dr.Handžarja. On je res o.k..

Želim ti pravo izbiro in lep pozdrav!

Se kar strinjam s Frido, da gre tu za nekakšno “malo opravljanje”.
Draga Firbčna !
Ginekologov je dovolj po vsej Sloveniji, porodnišnic pa tudi in ni nujno, da rodiš ravno v Kranju. Ljubljana je oddaljena le 25 km.
Lp,Vesna

Moram reči, da bi tudi jaz rada vedela kaj več o zdravnikih – ginekologih, saj sem se pred kratkim preselila v Kranj. Prijateljica mi je svetovala dr. Poljanec Bredo. Iščem tudi osebnega zdravnika oziroma zdravnico.

Najlepša hvala za nasvet pa lep pozdrav,

Mateja

Dr. Poljančeva je super! Upam, da še ni zasedena.

..če ima ta bolnišnica toliko doktorjev znanosti, kot si jih naštela ti se nimaš česa bati.
LP

New Report

Close