ZDRAVLJENJE NA DALJAVO 1 EUR/TERAPIJA
Ja, se strinjam. Vse je za nekaj dobro in vse ima svoj namen.
Tako da ja, ne moremo vsega razumeti … čudna so pota Gospodova 🙂
odgovor na:
Zariana
Kar se internetnih ponudb tiče: zelo, zelo malo resnične pomoči. Človek, ki ve kako svet stoji ve, da ne potrebuje reklame v obliki mamljivih ponudb s še bolj mamljivim imenom.. Tisti, ki ga išče, ga bo našel preko dušne povezave.
Ariana
Začetki iskanja resnice o sebi in življenju so se zame začeli davnega leta 1985, ko o internetu in sploh o pretoku informacij o zavesti nas samih ni bilo skoraj duha niti sluha. Ko si kaj spregovoril o tej temi, si bil skoraj 100% čudak.
A sledila sem sebi in pot me je vodila po res nenavadnih smereh in vedno sem prišla ob pravem času na pravo mesto, kar se nanaša na raziskovanje zavesti.
Ni bilo poplav ponudnikov pri katerih bi se lahko po nepotrebnem utapljala…..
res je vsak si izbira poti sam.
bil je tudi čas, ko je dobil internet svoje prve prave trenutke.
Takrat se spominjam, ni bilo težko priti do pravih iskrenih informacij.
Ko pa povežem današnji in takratni čas, pa me velikokrat obda velika žalost koliko navlake…
resniče informacije so tudi na internetu, a se ne ponujajo in ni lahko priti do njih.
Še enkrat povdarjam
MED MANO IN BOGOM NI NIKOGAR
internet je dober za pretok informacij vse dotlej, ko ne poseže v intimno sfero posameznika. a to se dogaja. Intimna sfera posameznika je porušena. Zaupanje v zunanjo informacijo je večje, kot to, da te tvoja duša , ki je vedno prisotna vodi po pravi poti le če ji prisluhneš.
Če pa zaupaš internetu bolj, kot sebi Potem?
Potem greš skozi iskušno, ki sem jo sama okusila nedavno nazaj.
ko za trenutek pozabiš in se spozabiš in zaupaš “internetu” bolj kot sebi… potem je boleče, ali celo usodno.
Duhovnost nekaj časa spoznavaš in potem je čas, da jo vneseš na vsa področja v življenju tudi tista najbolj “navadna” kot je način služenja kruha
Podpiram vsekakor obliko objave na internetu. tudi sama jo imam in skozi njo se resnično učim , da skozi nezavedno ne prihaja do potencialnih nastavljanj zank…
Saj vsi vemo, da imamo še vsi veliko tega se naučiti na tem področju.
In vendar, mamljive ponudbe so in vedno bodo pasti kajne?
nekoč sem nekoga slišala reči ” nisem tako bogat, da bi poceni kupoval” in tudi na poti zavesti je tako.
Ariana
Pozdravljeni.
Kako lahko deluje ”placebo efekt” na žival ali rastlino ?
Moja psička Ajda je bila zelo boga. Ko sem jo odnesla k veterinarju, mi je dejal, da se bo potrebno posloviti od nje. Ker sem iskala rešitev, me je pot pripeljala k zdravilcu, ki zdravi na daljavo. Ko jo je zdravil je psička lajala, ampak čisto drugače kot ponavadi. Po terapiji se je v njej nekaj premaknilo, po treh dneh je bila kot nova in še danes živi, pa čeprav je od takrat minilo že dobro leto. Od tega dogodka me nekdo težko prepriča, da gre pri teh zadevah samo za placebo efekt, ampak je v ozadju nekaj več. Hvala za odgovor.
Slavica iz Zagorja
Malcehecna postaja ta zgodba o čarovniku na daljavo. “Placebo efekt” je deloval na vas. Vi pa ste s svojimi pozitivniki energijami in prepričenjem, da bo vse v redu, odpravili tegobe svojega psa.
Nekoč sem sedel, s svojo učiteljico, pod veliko platano na enem od ljubljanskih vrtov. Platana je imela pikaste liste, ki so odpadali že v začetku poletja – torej je bila bolna. Lastnica vrta jo je prosila, naj jo ozdravi. Po nekaj minutah molke je moja učiteljica rekla, da je ozdravljena. Platana je jeseni res imela še skoraj vse liste in bili so brez pik. Prepričanost družine, ki je vsak dan sedla pod platano, je bila dovolj, da je platana ozdravela.
Podobno je s spovedjo, s prejemanjem odpustkov ali hojo po kolenih okoli oltarja na Brezjah. Poskusite več časa posvetiti skeniranju in usmerjanju svojih pozitivnih misli in se manj zanašajte na čarovniške vibracije “od daleč”, pa bo tudi vaše življenje srečnejše….
….. malo za hec Igor…
….. do zadnje vrstice (Tone Pavček- Popotnik)
lp
Pozdravljeni.
Meni osebno je čisto vseeno kdo zdravi, kaj zdravi, ali gre za placebo efekt … pomembno mi je, da se pozdravi. Tako je bilo tudi pri moji 9-letni hčerki Katji. Dejstvo je, da je imela cisto na jajčniku. V dveh mesecih zdravljenja s pomočjo Svetega Stvarnika ciste ni več. To lahko potrdim z zdravniškimi izkazi. Prepričana sem, da brez njihove pomoči ne bi šlo. Danes sem zelo hvaležna, da sem čisto po naključju naletela na njihovo internetno stran. Zdravljenje pa mi je bilo dosegljivo tudi s finančnega vidika, saj sem pred kratkim izgubila službo. Rek malo denarja malo muzike ne drži. Govorim za moj primer. Vsaka čast !! Sergeja iz Ljubljane
No, vidite, Sergeja. Izjema potrjuje pravilo……
Maži
Sem novi član in vsekakor verjamem v svetega stvarnika,čeprav bodo nekateri dejali saj
mu dela samo reklamo ker mu je sosed.Vseeno malce poznam stvari in tako pozitivnega
človeka na tem svetu ni.Ko si ob njem te dobesedno preletavajo mravljinci,čeprav si z njim le v kratki debati četudi o kakšni popolnoma drugi temi.Ne bom se spuščal v raznorazne debate
saj je sveti stvarnik ZAKON in,če bi ljudje vedeli in poznali njegivo zgodovino bi mu lahko le segli v roko.Hvala ti.
Pozdravljeni.
Vedno sem bil mnenja, da so te zadeve kar nekaj. Potem sem pa zbolel. Na koncu je obveljala njihova beseda in to na veliko začudenje zdravnikov. Danes to lahko potrdim z zdravniškimi izkazi. Izkušnja je najboljša učiteljica.
Tirej placebo efekt le deluje. Srečni Srečko…..
Mislim, da si je v primeru hudega dvoma prebrati kakšno knjigo o kvantni fiziki in biopolju. Ne gre samo za placebo, gre za veliko več. Sama sem namreč tudi skeptik in me samo vera ne prepriča …
Sicer se nisem zdravila s Svetim stvarnikom, zdravila sem se pri drugem zdravilcu na daljavo in to uspešno. Napačno je edino to, da ljudje pričakujejo čudež čez noč, radi bi ozdravili v trenutku, med tem, ko so obolevali več let … Torej, nekaj potrpljenja je treba. Ne gre za holivudski čirule- čarule. Je pa sila udobno, saj ni potrebno nikamor hoditi, zdravljenje se odvija, kjer koli že si …
Kar se cen in plačil in interneta tiče, se lahko pa samo čudim nekaterim pogledom. Nisem še slišala, da bi bili zdravitelji upravičeni do brezplačne elektrike, vode, bencina, tudi hrane jim po moje ne taljo zastonj. Plačujejo davke, izdajajo račune, celo več dokumentacije in dokazov dobite, če poslujete preko interneta!
Internet je sodoben način obveščanja in je po meri sodobnega človeka … In menim tudi, da se da povsod zgrešiti pot, ni samo internet poln zank. Sama sem se zazankala in to večrkat kar v bližnji samopostrežni … Se pač iz tega nekaj naučimo.
Predsodki in strah pa vemo, da sta zelo velika nasprotnika duhovnisti in moćno zavirata rast in razvoj. Drugo je pozornost in izbirčnost!
Sama se na svojega zdravitelja večkrat obrnem in sem srečna. Celo operaciji sem se izognila … počasi odpravljam vse zdravstvene težave, ki so se mi nabrale tekom let.
Zelo sem mu hvaležna, informacijo o njem sem našla pa na internetu!
Pa še o kom drugem tudi, tudi o vas, gospod HCL Igor :)))
In še v nekaj sem prepričana, tisti ki dejansko rabi tako zdravljenje in ima željo ozdraveti, najde pravega. Če se ne morete odločiti, potem pa to seveda ni za vas …
“Za vsako bolezen rož’ca raste” ni treba jemati preveč dobesedno, rož’ca je lahko še kaj drugega, ni nujno, da je zel.
Brez zamere in lep pozdrav!
Malo se bojim, da se bo sedaj usul plaz reklam za najrazličnejše zdravilce in zdravilne metode, pa vendarle objavljam tudi tale prispevek, ker je tale “jah, no”, kot sama pravi, tudi o meni dobila informacije na internetu…….
Ne bi rad prepisoval celotne knjige Martina Kojca: “UČBENIK ŽIVLJENJA”, niti ne bi polemiziral o kvantni fiziki in biopolju. Dejstvo je, da je naša velika napaka v definiciji, s katero definiramo zdravje in s katero definiramo bolezen. Poglejmo si najprej primer barv. Petčutno bitje, kot smo mi, je programirano, da zaznava odboj svetlobe od predmetov ( tudi od neba, oblakov itd. ) po frekvenci nihanja fotonov odbite svetlobe. Svetloba se odbija od predmetov rdeče barve z najnižjo frekvenco, zato jo našo možgani dešifrirajo ( dekodirajo ), kot rdečo barvo. Najvišjo frekvenco nihanja fotonov ima vijolična svetloba. Vsaka barva tudi vpija, duši del svetlobe, ki pada na predmet in se odbija v naše oko. Predmeti bele barve imajo najmanjšo vpojnost in najmanjše dušenje, zato zaznamo dekodirano belo svetlobo, kot seštevek celotnega spektra barv ( katerih vseh seveda ne vidimo ). Kaj pa črna barva? Je to barva? Ne, črna barva pomeni odsotnost svetlobe. Torej črn predmet popolnoma vpija ali duši odboj svtlobe, zato ga zaznamo, kot črnega ( brez Kojčeve razlage bi ga sploh ne smeli zaznavati ).
Z zvokom je podobno. Nihanje delcev v zraku udarja ob naš bobnič, ki na koncu postopka dešifriranja sporoči to nihanje zraka našim možganom, kot zvok. Tudi tu vemo, da ne slišimo vseh zvokov, kot ne vidimo vseh barv. Človeško uho zaznava nihanja med 16 in 45.000 Hz ( mlado uho ) ter harmonske frekvence tega nihanja. Če nihanja zraka ni, ne zaznamo nič – torej je tišina odsotnost zvoka. Dešifrirano ali dekodirano po programu, ki bi mu lahko rekli tudi del Božanskega načrta, s katerim je Najvišji obdaril človeka, čeprav v zelo omejenam smislu petih omejenih čutov. Pa vendarle je to dovolj, da človek lahko opravlja svojo funkcijo, kot školjka ( morda preberete ša kakšnega od sestavkov od nekaj dni nazaj ) in lahko duša, inkarnirana v njem, opravi svojo karmično nalogo ( dharmo ).
Kako pa je sedaj z zdavjem? Je zdravje odsotnost bolezni??? Absolutno ne. ZDRAVJE JE POPOLNA USKLAJENOST DELOVANJA UMA, DUHA IN TELESA! Tako je zapisano v 3.000 let starih zapisih, po izročilu, ki je staro še nadaljnih 3.000 let in tako je zapisano v definiciji zdravja Svetovne zdravstvene organizacije WHO ( pa čeprav sodobna medicina ne prizanava obstoja duše in se morajo zdravniki, ki dopuščajo ta obstoj, na skrivaj udeleževati tečajev in srečanj s tako vsebino ).Kdo pa lahko uskladi v nas delovanje uma, duha in našega telesa? Od zunaj nihče!!!! Le mi sami lahko poskrbimo za to usklajenost delovanja.
Zakaj pa so potem sploh potrebni zunanji vplivi, od medikamentov, raznih pripravkov, energetskih deblokad, do operacij, obsevanj, fizioterapij itd.? Samo zato, da nam omogočijo vspostavljanje omenjenega ravnotežja, vspostavljanje tokov vitalne energije v telesu, vspostavljanje notranega dialoga med umom in dušo in končno, ti vplivi nam pomagajo NAJTI POT K SAMEMU SEBI! In resda se tradicionalne zdravilske metode ukvarjajo predvsem z odkrivanjem in odpravljanjem vzrokov težav, medtem, ko se sodobna medicina bolj ukvarja s simptomatskih zdravljenjem.
Imam prijeteljico, zdravnico, ki dnevno pregleda, torej je v neposrednem kontaktu z vsak 40 bolnimi otroci. Nikdar v življenju se ni cepila proti nobeni bolezni, pa vendar, od kar jo poznam, še ni bila bolna. Nekoč sem jo vprašam, kako to. Pa mi pravi: ” Ker ne želim zboleti!”
Sv. Mati Tereza ni bila nikdar cepljena proti gobavosti, pa je vse življenje preživela med bolniki s to neozdravljivo boleznijo.
Če sva zdravje definirala, kao sva ga zgoraj, je torej zdravje v nas. Kot tudi vse znanje. Le odpirati si moramo pot do njega, kot si moramo odpirati pot do znanja. Seme, ki je uskladiščeno leta in leta, vsajeno v ustrezno mineralno okolje in ob ustrezni vlagi vsklije, v njem pa so leta dolgo počivale zelo natančne informacije, koliko cvetnih listov bo imela ta rastlina, ki bo zrasla iz semena, kakšne barve bodo itd. Torej smo v trenutku, ko smo združili seme, v katerem je že bila informacija, z ustreznim okoljem, sprožili tok vitalne energije, ki je vsklila čudovit cvet. Tisočletja človek raziskuje možnosti, kako ohranjati tokove vitalne energije in kako usklajevati delovanje uma, duha in telesa ter s tem zagotavljati zdravje do tistega trenutka, ko življenka energija zapusti telo in le to razpade na osnovne elemente, od katerih pa vsak nosi naprej svojo informacijo, da vedno iz njega lahko nastane novo življenje.
Torej, brez kvantne fizike in biopolja lahko rečemo, da so poti do popolne usklajenosti uma, duha in telesa različne, da vsak od nas išče svojo pot k sebi, da so se metode tega početja razvijale v različnih časovnih obdobjih, na različnih zemljepisnih širinah in dolžinah ob razpoložljivih sredstvih in informacijah, zato so si tudi metode različne. Ker smo samo ljudje in meni, ki sem tudi človek, nič, kar je človeškega, ni tuje, seveda tudi tu obstaja “ribarjenje v kalnem”. Pa vendar, NAJBOLJŠA JE TISTA METODA, KI DELUJE!. Ne glede na to, kako jo imenujemo ali od kod izhaja. Človek je tako čudovita Božanske kreacija, da tudi to prenese. In če nekomu pomaga “zdravljenje na daljavo”, bodimo veseli, da pomaga. Tudi to je bilo vključeno v izdelavo programa ob njegovi kreaciji…….
Za boljše razumevanje tega, kar želim povedati, pa še enkrat priporočilo Kojčevega dela UČBENIK ŽIVLJENJA, te čudovite sinteze ali destilata tega čudovitega človeka, ki je mnogo pred našim časom dekodiral sporočila in informacije za naše zanamce…….
Zdravljenje na daljavo seveda odlično deluje mnenja strank lahko preberet na…..
Energije se ne da videti z očmi, kot ne vidimo vetra, vidimo pa,kako le ta premika listje travo in debla…..
Forum je zaprt za komentiranje.