Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Bolezni srca in ožilja Kardiologija zdravilo “LESCOL”novartis

zdravilo “LESCOL”novartis

moje težave so se pojavile predkrtkim.Neprespane noči,slabo počutje, povišen pritisk zjutrj. Totraja približno en mesec. Med tem mi je zvišan odmerek zdravila za pritisk.Sedaj se mi je zgodila noč,kine poznamvzroka.Zbudila sem se. Vglavi mi je močno piskalo se mi vrtelo. V telesu močno valovanje, kot, da to valovanje hoče iz telesa. ta grozen občutekme je tako oslabil, da sem nemočno ležala in čakala kaj bo. Nevem koliko je to trajalo, vendar danes tretji dan nisem vredu.Sumim na zdravilo-LESCOL-pijem ga zvečir.Prosim za vaše mnenje.Lep pozdrav HVALA

V vašem postu je premalo podatkov, da bi lahko ugotovil kaj je bil vzrok za nenadno hudo počutje sredi noči. Dopustno je posumiti, da je šlo za napad hitrega bitja srca ali za nenaden porast krvnega tlaka.

Bil sem pozoren tudi na besedi “neprespane noči”. Ali je morda šlo za nemirno spanje in za posledice stresnega stanja?

Sem pozorno še enkrat prebral stranske učinke zdravil statinov (Lescol) vendar nisem uspel dobiti podatkov, da ta zdravila lahko povzročijo take stranske učinke, ki bi dali misliti na možnost, da je bila vaša težava posledica njihovega delovanja.

Lep pozdrav!

prim. Boris Cibic, dr. med.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

New Report

Close