Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Zdaj pa…kar bo!

Zdaj pa…kar bo!

Evo, pa je za mano, prvi poskus IUI, mislim. Vikend je bil res kar “delaven” – zdaj bomo pa počakali na rezultate!

Bilo nas je kar veliko, predvsem IVF-jevk, vendar nas je dr. Dobnič hitro “podelal” – sicer on ni moj G – bil je pač dežuren, ampak moram vam povedat, da sem bila zelo zadovoljna z njim!

LP, Andreja1

Hy Andreja, drzim pesti za tebe, vem da bo, bos videla !!!
Povej kako je bilo, so tudi tebi tako hitro opravili, kako si se po tem pocutila, te je kaj bolelo, si pocivala.???

lp
H

Andreja1 – stran od racunalnika in v posltji crkljati se 🙂

Andreja, mislim nate v upanju, da ti bo uspelo. To bi bila pa res spodbuda za vse tiste, ki še čakamo na poseg! Veliko pozitivnega razmišljanja ti želim!
N.

Hana, bolelo me sicer ni, sem pa prvi dan (v soboto) malo krvavela, kar naj bi bilo normalno, ker mi je nekaj predrl (verjetno jajčnik) – je šlo tako hitro, da sploh nisem utegnila vprašati, kaj.

Smo pa z ostalimi IUI-jevkami še malo tam posedele, ker jim je en drug G že enkrat prej rekel, da je pameto se takoj po IUI vsest za cca. 15 minut: ležat so šle samo IVF-jevke – po potrebi.

V nedeljo je šlo pa tudi brez problemov, danes pa čutim, kot da se vse to sploh ni dogajalo. Sem pa cel vikend ležala – če bo pa kaj pomagalo, ne vem. Če bo tale IUI neuspešen, grem naslednjič zagotovo na bolniško.

Punce, hvala za lepe želje!

LP, Andreja1

Andreja1, POČIVAJ kolikor se da!
In tudi jaz se pridružujem ostalim z vsemi dobrimi željami!
Drži se!

Tašika

Ti kar pocivaj naj se ti nikamor ne mudi prevec!!!!!!!!!

Tudi jaz držim pesti !!!!!!!

Želim ti vse naj naj ……

alenka

New Report

Close