Najdi forum

zbujanje ponoči

živjo vsem,
imam trinajstmesečnega fantka,ki se še vedno zbuja od petkrat do sedemkrat na noč. Včasih noče nič drugega kot dudo, drugič vodo, tretjič pa le, da ga pokrijem. Vseeno se mi zdi, da bi bil že čas, da bi prespal celo noč. Imate kakšen predlog?
Hvala za odgovore, lep pozdrav.

Hm, rečem lahko le, da se tudi meni zdi, da je taka starost že primerna za celonočno spanje, kaj pa vem. Naš sedemmesečnik se tudi tu in tam še prebuja in hoče, da ga pokrijem, obrnem, dudo, vendar je to pogosteje takrat, ko npr. dobi zobke. Sama si tudi želim, da bi spal npr. do devetih – ha, ha, ha…Pa saj bomo zdržali.

No, pa srečno. AnitaI

pozdravljena,

naša 19 mesečna punčka se vsako noč zbudi vsaj 2x – in noče zaspati nazaj vse dokler je z možem ne vzameva k sebi. In potem zaspi, ali pa tudi ne – danes je od pol štirih do pol petih zjutraj veselo telovadila- celo s posetelje nama je pobegnila – hotela se je igrati – zaspala pa je malo preden sem morala jaz vstati.pa sem se že navadila- preizkusila sva že vse metode, ki so kje opisane ali nama je kdo zanje povedal, pa najina punčka noče niti spati celo noč v svoji postelji. mislim, da tu ne pomaga nek splošen nasvet – vsak otrok je namreč zase svet – prepričana sem, da bo nekoč tudi naša navihanka prespala celo noč, do takrat pa bomo pač malo potrpeli.

New Report

Close