Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Zavarovanje za splento trgovino

Zavarovanje za splento trgovino

Pozdravljeni,

sem nova na tem forumu, vendar vas že dolgo in redno spremljam in vas moram pohvaliti, da ste zelo vredu in ker sem že velikokrat dobila veliko koristnih informacij sem se tudi sama odločila, da vas prosim za nasvet.

Že nekaj časa razmišljam, da bi imela spletno trgovino s čevlji in dodatki in me zanima ali je možno skleniti kakšno zavarovanje in če je sploh potrebno, v primeru, da se stranka recimo poškoduje pri hoji s čevlji (z visoko peto), ki jih je kupila v naši spletni trgovini?

Hvala za odgovor in lep pozdrav 🙂

Najlepša hvala za prijaznost,bolj malo je ljudi,ki so pripravljeni kakšno stvar pohvalit.
Glede vaše skrbi naj vam napišem,da je vaša skrb odveč,saj teh izdelkov katere boste prodajali preko spletne trgovine vi ne proizvajate.Bilo pa bi dobro sklenit polico plošne odgovornosti iz dejavnosti prodaje.To pa ne bo predstavljalo za vas velikega stroška.
Lahko se po možnosti oglasite pri nas,pa se konkretno pomeniva,samo prosim,najavite se vsaj kakšen dan prej.
Še enkrat hvala za prijaznost,Lepo vas pozdravljam!
Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close