Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja zavarovanje vikenda proti vlomu

zavarovanje vikenda proti vlomu

Iščem po iskalniku, pa ne najdem. Radi bi zavarovali vikend proti vlomu, saj se na tistem koncu pogoto pojavljajo vlomi. V vikendu sicer ni velikih dragocensoti, a škoda je že anrejena, če vničijo vrat, odnesejo televizor, mizo, stol, posodo. Na kaj moramo biti pozorni pri sklenitvi zavarovanja,
po internetu sem našla primer zavaovalnice triglav- primer izraćuna, zavarovalna vsota 3500 eur, letna premija 52 Eurov.(je 3500 Eur, če mi odnesejo vse? ) Malo dvomim v to – če npr. vlomijo, kako naj dokažem, kaj so odnesli?

Hvala za pojasnilo in se opravičujem moji nevednosti.

Zavarovanje nepremičnin-vikenda lahko vsebuje tudi zavarovanje vseh premičnin-opreme.Tu pa obstaja kritje tudi v primeru vloma.
Zavarovalnica vam bo vsekakor škodo povrnila,takšno zavarovanje pa kot ste imeli priložnost opaziti,ni pretirano drago.
Če bi poznal dimenzije-zunanje mere vikenda,bi vam lahko napisal točen izračun.
Lepo pozdravljeni,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close