Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja zavarovanje v vrtcu

zavarovanje v vrtcu

Zakaj je potrebno in ali je sploh potrebno otroka v vrtcu in šoli nezgodno zavarovati?V čem je smisel?

to se tudi jaz sprašujem, čeprav je bila debata ene par dni nazaj o tem na tem forumu.

Meni se zdi najpomembnejše zavarovanje za invalidnost. Recimo, da se zgodi in moraš prilagoditi hišo – npr. dvigalo, če je seveda potrebno, je precej velik strošek. Potem zavarovanje za smrt pride prav za kritje stroškov pogreba, ki mislim, da tudi niso majhni.

Smiseln nezgodnega zavarovanje? Že ime ti pove – v primeru nezgode si upravičen do določenega denarnega nadomestila.
Hči si je lani zlomila nogo, za vse dni, ko je nosila gips, je dobivala dnevno odškodnino.

Jaz zavarujem hci res samo zaradi boljsega obcutka. Hci pa je tolazbo v tem, ko so ji nosenje gipsa podaljsali se za en teden nasla v tem, da bo pac “zaslužila” malo več. Z nečim se je treba potolažit, ko nimaš druge izbire 😉

Potepinka tvoj odgovor???Resnično je prav, če zavaruješ otroka, saj s tem poskrbiš tudi za svojo eksistenco ampak če poš potrebovala dvigalo zaradi poškodbe, ti ga krije ZZZS, povračilo stroškov za pogrebnino pa tudi krije ZZZS seveda v predpisanih mejah normale!

New Report

Close