Pozdravljeni,
sporočamo vam, da je zavarovanje mobilnih telefonov možno, med drugim pa vam krije tudi škodo, ki nastane ob padcu telefona (mehanski lom). Za sklenitev zavarovanja potrebujete nek podatek o telefonu (npr. serijsko številko), ki pripada samo vašemu telefonu. Računa načeloma ne potrebujete. Konkretnega izračuna za zavarovanje pa vam ne moremo podati, saj je le ta odvisen od več dejavnikov. Svetujemo vam, da se obrnete na našega zavarovalnega zastopnika ali obiščete eno izmed poslovalnic, kjer lahko zavarovanje tudi sklenete, za izračun premije pa pokličete tudi na brezplačno številko 080 555 555.
Lep pozdrav,
Peter Jakopič
Samostojni prevzemnik rizika
Pozdravljeni,
Imam zavarovan telefon pri Triglavu, telefon mi je padel na tla in je na zgornjem desnem kotu vidna poškodba, sicer je bolj kozmetične narave, ker ne vpliva na delovanje telefona, ekran ni počil. Vendar me osebno zelo moti. Zanima me ali je tudi to krije vaše zavarovanje, ali mora bit telefon totalka spotrt?
Hvala za odgovor
Pozdravljeni,
zavarovanje mobilnih telefonov med drugim krije tudi škodo, ki nastane ob padcu telefona (mehanski lom), če ima stranka sklenjeno paketno zavarovanje Doma z vključenim dodatnim kritjem za zavarovanje mehanskega loma za gospodinjske stroje in aparate. Žal pa imamo premalo podatkov o vašem zavarovanju, da bi vam lahko bolj natančno odgovorili.
Svetujemo vam, da nam za bolj konkreten odgovor pišete na [email protected].
Lep pozdrav,