Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja zavarovanje hiše-odgvornost

zavarovanje hiše-odgvornost

Pozdravljeni!

Imamo polico, ki zavaruje hišo, premičnine( šipe, pleskarijo), požar, potres in stropne obloge.

Na hiši so delali delavci,ki so adaptirali 1 nadstropje (naše gospodinjstvo). Zaradi višine tlaka so po nesreči prišli skozi strop v našo dnevno. Pri tem so poškodovali strop, les na njem in stene(umazane). Ali lahko iz police, ki sem jo omenil dobim odškodnino. (kollikšen procent škode dobim povrnjen; bral sem nekaj v pravilih da se povrne samo 15%, mi nismo nič posebej omenjali procent kritja).

Ali lahko ta oblika zavarovanja krije tudi škodo nastalo na vrtnih rastlinah, ki so bile uničene pri delu drugih delavcev.

Najlepša hvala za odgovor!

Škodo,ki je nastala na stropu vašega stanovanja vam bo pokrila zavarovalnica,kjer ima izvajalec del zavarovano svojo odgovornost iz dejavnosti,prav tako tudi škodo,ki je nastalana vrtnih rastlinah.

Lepo vas pozdravljam,in srečno v 2005 letu!
Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close