Preberite si ga, gospod Bruno.
Mislim. da ga je gospa Tanja v nekaterih točkah kršila. Namesto opravičila zaradi netočne informacije ste si vzeli pravico da sporočila, ki so vam neljuba, ker opozarjajo na napako vzamete kot osebno kritiko in nesramnost (kar ni res) in problem zaključite s pravico močnejšega – da dialog enostavno prekinete tako, da sporočil ne objavite. In me tako utišate.
Mogoče bi pa tole zanimalo še koga drugega.
Mogoče varuha pravic s področja zavarovalništva, medije…
Najprej sploh nisem imela namena potrjevati vašega sporočila, kaj šele, da bi se ukvarjala z podtikanji, grožnjami…
Dokler bom na forumu odgovarjala s svojim polnim imenom in priimkov ( pravim) in ne za razliko od vas, si bom to pravico tudi vzela.
Ne mislim razpravljati o vašem pisanju, niti o razmišljanju, saj ste s svojimi komentarji šli krepko čez vso mejo razuma.
Če že pišete o zavarovalnem kodeksu, potem bi verjetno tudi morali vedeti, kaj to pomeni.
Očitno ne prenesete poraza in želite, da obvelja vaša, čeprav nimate prav. Sem se že želela na dolgo in široko ukvarjati z vašim vprašanjem, a nisem na forumu za to, da me bo nekdo poskušal žaliti in spodbijati moje odgovore ter iskati dlako v jajcu.
P.s. Če ste se tako globoko potrudili in prebrali zavarovalne pogoje, bi lahko prebrali tudi tisto, o čemer je bilo jabolko spora čez vso temo. Preberite si še vse tiste predhodnje člene, ki dejansko govorijo o bonusu.
A očitno tistega, kar vam ne odgovarja ne preberete oz. ne želite brati.
Na forumu sem izključno zato, da pomagam ljudem, ki so v zavarovalništvu nevedni, tako kot sem jaz nevedna na mnogih področjih. A zato, ker določenih stvari ne vem, še nisem neumna, temveč dovolim, da mi o tem povejo in pomagajo ljudje, ki se na to spoznajo.
Lep pozdrav
Tanja Razinger