Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Zatrdlina v dojki in čakanje rezultatov punkcije

Zatrdlina v dojki in čakanje rezultatov punkcije

Živjo vsem!
Rada bi se obrnila na vas, ker že dva meseca živim v negotovosti in me čakanje po malem, včasih pa tudi z večjo močjo, vse bolj ubija… Začelo se je sredi junija, ko sem v v zgornjem delu desne dojke med pregledom zatipala večjo zatrdlino. Ob pritisku na njen rob se premakne in je vidno, kako se na drugi strani od pritiska površina dojke izboči. Torej je vsaj delno premična. takoj sem se naročila h ginekologinji, ki je trdila, da gre za normalno tkivo, prisotno tudi v drugi dojki, ampak tam ga ni – no ona je vztrajala pri svojem. Pogledala me je tudi z ultrazvokom in vesela dejala, da ni cista. Počakati sem morala cel menstrualni ciklus in upala, da zadeva izgine. Pa ni. Ker me ginekologinja ni najbolj prepričala, sem se potem raje obrnila na svojo osebno zdravnico, ki mi je takoj napisala zelo hitro napotnico za CBD z besedami, da težko karkoli opredeli. Zaradi dopustov sem na pregled čakala 14 dni. Zdravnica v CBD-ju je takoj zatipala tumor, zdelo se ji je celo zanimivo (njena beseda) in da se ji zdi, kot da je več tumorjev drug ob drugem. Napisala mi je napotnico za punkcijo na OI, in ker sem od groze sedela poleg nje popolnoma sesuta in tiho, mi je rekla, da mi kar takoj pove, da to ni rak in da je rak po otipu drugačen. To me je sicer delno potolažilo, vseeno pa skica moje dojke z ogromnim predelom, posejanim s tumorji, ni bila ravno razlog za veselje… Na punkcijo sem prišla takoj na vrsto. Delala mi jo je specializantka, ki je uspela dobiti samo eno kapljico – če sem prav razumela – beljakovinskega precipitata. Glavni zdravnici je razložila, da je spodaj potem trdo in ni upala iti globje… Punkcijo je ponovila še zdravnica, kot kaže uspešno vzela vzorec, ob tem pa me še vprašala, če sem zatrdlino zatipala sama.
Sedaj v grozi čakam rezultate, ki naj bi jih dobila v enem tednu, vendar je zdravnica v CBD-ju na dopustu in bom kot kaže spet morala čakati 2 tedna…
Zdaj pa me zanima, izkušene uporabnice foruma, ali je to normalno? BI, v kolikor bi punkcija pokazala maligni tumor, rezultate vseeno dobila prej (npr. direktno iz OI) in je to dober znak? Ali pač mečkajo v vsakem primeru… 🙁 Kako ste ve izvedele diagnozo, po pošti, osebno? Meni naj bi rezultate poslali po pošti. Stara sem 38 let.
Hvala vsaki, ki bo prebrala in morda odgovorila.
Mene čaka še vsaj en teden čakanja…

Opis lezije se bere kot fibrocistična bolezen dojk. Benigno. Nerakavo.

Pozdravljeni,
Nimam pojma, kaj vam je, toda vem, kako se lahko počutite bolje. Začnite brati moje prispevke ali karkoli za zmanjšanje stresa. Poskusite z EFT za paniko in stres. V knjigi Energijska medicina za ženske, Donne Eden je poglavje Kako zaščititi svoje dojke. Obiščite kakšnega zdravilca. Pojdite na tajsko masažo, delajte energijske vaje, jogo, qigong…karkoli na energijah…Ne poslušajte preveč ljudi, ki vam govorijo o svojih izkušnjah. Ste mladi in vse zmorete in tudi to, da se znebite tiste bule, ali bul, ali tumorjev ali karkoli je nezdravega…Žal tega še ne veste. Če se boste potrudili, vam bo uspelo.
Svojo energijo namesto v paniko usmerite v izobraževanje. O svojem zdravju se pogovarjajte samo s strokovnjaki, ne dovolite, da vam kdorkoli sugerira svoje mnenje, ki vam lahko škoduje. Sami se izobražujte in si sami ustvarite svoje mnjene.
To je moj nasvet. Verjemite v čudež, pa se bo zgodil, če se boste dovolj potrudili. Einstein je vedel, kako je s čudeži. Če verjameš, se ti dogajajo.

Breda

V seriji KAKO ZDRAVITI IN PREPREČITI RAKA-serija, boste v 1. epizodi točno to slišali, kar sem vam napisala. Ravno jo gledam. Lahko se gleda še 1. in 2.epizodo poleg 3.

Breda

New Report

Close