Najdi forum

zaprtost

moja 1 mesečna hčerkica ima težave z kakanjem …. no naj povem od začetka ….
včeraj smo bili v posvetovalnici in ker je ona samo na dodatku je pediater rekel da se je malo preveč zredila … uporabljali smo milumil 1 … svetoval nam je naj zamenjam mleko in tako sem včeraj kupila beba1 ( se mi je zdelo vredu ker jo uporabljajo tudi v porodnišnici ) in je včeraj dobila en obrok tega mleka …. sedaj pa ne vem ali je to lahko vzrok da mala že celi dan nič ne kaka, se samo napenja in včasih kaj prdkne …. naj še povem da sedaj uporabljamo še daktarin gel supaj z nistatin oralnimi kapljicami ker imamo soor ( to nam je dal pediater ), sab simplex kapljice ker imamo krče in danes smo dali prvo kapljico D3 vitamina.

mala se mi že prav smili ko ne more kakati …mi lahko kako svetujete kaj naj poizkusim in še ali je mooče vzrok temu lahko menjava mleka oz. jemanje vseh teh zdravil ?????

hvala

baje je pri otrocih normalno tudi če cel teden ne kakajo-je pisalo v reviji mami,tudi mene je skrbelo pa je bilo vse v redu,vseeno pa sem mu takrat dala sladkane kamilice za pit pa ga je pognalo v roku ene ure se je pokakal.To delam še sedaj pri 5 mesecih če se mi zdi da se ne more pokakat.Probaj.

Sem že probala z kamilicami … prvič je delovalo, v drugo jih je popila 100 ml ( dem ji jih dala namesto flaške ko je bila lačna ) pa ni bilo učinka …. vem da je noramalno da par dni skupaj ne kakajo vendar mi vseeno to ni všeč … bomo še malo počakali in če kljub kamilicam in toplim kopelim ne bo nič bomo morali še kako drugače ukrepati.
Če pa ima katera mamica še kakšen nasvet bi prosila če ga deli z mano in ga bomo sprobali če bo deloval.
Hvala in lep pozdravček

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close