Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo zaprosilo za nasvet – rak trebušne slinavke

zaprosilo za nasvet – rak trebušne slinavke

Spoštovani!

Brat ima rak trebušne slinavke z številnimi manjšimi in večjimi zasevki v jetrah. Operacija in druga terapija odpade, ker velja za uradno medicino nerešljiv primer.

Naj povem, da ima (tako se je tudi bolezen pokazala navzven) globinsko trombozo na obeh nogah.

Na njegovo željo je doma, v domači oskrbi. Od zdravil dobiva smo zdravila v obliki inekcije za zdravljenje tromboze (dve na 12 ur), mofrijske obliže, narkotike proti bolečinam in tablete za spanje. Pa vendar, vse to mu bolj malo pomaga. NOgo, ki je najbolj kritična ima še vedno zelo, zelo zatečeno, da o bolečinah ne govorim, o spanju pa ni ne duha in ne sluha. Če zaspi, bolj zadremlje kot pa spi.

Apetita nima, večinoma je sadje, pije malo. Skratka, pozna kdo “čudežno” zdravilo ali terapijo za lajšanje bolečin in mogoče tudi za ozdravitev te hude bolezni.

Hvala za pomoč

Urška t

Sočustvujem s tabo, moj stric je imel podobno sceno, trajala je 4 mesece, homeopatske inekcije bele omele niso pomagale, odšel je v miru.

Na žalost tudi jaz nimam predlogov za terapije, ki bi vašemu bratu lahko pomagale. Zelo mi je žal, vendar je rak trebušne slinavke oblika raka z izredno malo uspešnih terapij.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pozdravljeni!

Hvala za sočutne besede. Brat je včeraj zgodaj zjutraj umrl. Žal nam ni uspelo nemogoče. Izpolnili pa smo mu njegovo največjo željo in to je, da je umrl doma.

Urška t

Moje sožalje, izguba dragih oseb je vedno žalosten dogodek. Umrl je doma, med svojimi in odšel v miru.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Urška 1, moje sožalje…

Vsem se za izrečene sožalje zahvaljujem.

Izguba brata je zelo boleča, zelo boleče pa je tudi vedenje, da mu nismo nikakor mogli pomagati.

Zato bi rada čim več vedela o tej zahrbtni bolezni – o raku trebušne slinavke, o karcinozi peritoneja in o trombozi globokih žil spodnjih udov, o biokemičnih preiskavah krvi, urina in blata (kakšne preiskave so potrebne in kakšne so njihove vrednosti v okvirih “normalnega” stanja).

Ker sama ne znam poiskati željenih stvari preko svetovnega spleta, sprašujem vas, kje oziroma na katerem naslovu bom dobila željene odgovore. Če pa dobim željene odgovore v kakšni strokovni knjigi, bom tudi za ta podatek zelo vesela.

Mogoče bom, potem, ko bom bolj podrobno seznanjena s boleznijo, z njenim potekom, ………, bolj mirna. Ne vem, vsekakor pa moram poizkusiti, zaradi mene in zaradi brata, kateri verjamem, da bi, če bi ta zahrbtna bolezen doletela mene, tudi raziskoval in bi se zagotovo želel dokopati do odgovorov, do spoznanj.

Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Urška t

Če boste želeli raziskovati o raku, se boste morali naučiti iskati po internetu, saj boste tam našli največ informacij.

Toplo pa vam priporočam knjigo:

Lothar Hirneise: “Chemotherapie heilt Krebs und die Erde ist eine Scheibe”, lahko jo dobite tudi v angleščini. Knjiga ima več kot 900 strani in v njej bosta našli odgovore na vsa vaša vprašanja.

LP

hvala, jo bom takoj v ponedeljek poiskala

Urška t

Pozabil sem napisati, da bo knjiga čez nekaj tednov izšla tudi v hrvaščini. Zaenkrat še nimam informacij o izidu in ceni, sem pa v kontaktu s prevajalcem.

LP

Joj tega podatka pa bi bila še bolj vesela in se vam od srca zahvaljujem za pomoč.

Lep pozdrav!

Urška t

Bom objavil naslov, ko bo knjiga izšla.

LP

Urška, moje sožalje za brata.
Drugače pa sem zasledila, da so po Gersonovi metodi ljudje premagali raka tudi na trebušni slinovki. Gre pa za nek celostni pristop naravnega zdravljenja,ki temelji na naravnih sokovih, bistvo pa je kavni klistir. obstaja tudi gersonova klinika v mehiki če se ne motim…

Obljubljene informacije o knjigi:

“Knjiga: Lothar Hirneise “Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna ploča”
U ovoj sveobuhvatnoj knjizi o raku autor obrađuje teorije uzroka raka, dijagnostičke postupke, terapeutske postupke kao što su zračenje i kemoterapija (najčešće terapije konvencionalne medicine), te opisuje konvencionalne metode liječenja za svaku pojedinu vrstu karcinoma, leukemije, limfoma i sarkoma. Zatim objašnjava i daje upute za primjenu vlastite metode liječenja koju je nazvao “3E”, što uključuje pravilnu prehranu, eliminaciju toksina i povećanje mentalne energije (njem. Ernährung, Entgiftung, Energie). Do svoje metode Lothar Hirneise nije došao slučajno. Dulji je niz godina putovao svijetom tražeći uspješne terapije, a njih je bilo više nego što je moglo stati u knjigu.
Autor je veliki pobornik i poštovatelj dr. Johanne Budwig koja je razvila uljno-proteinsku prehranu i pomoću nje uspješno liječila na tisuće bolesnika (vidi knjigu doktorice Budwig: Rak – problem i rješenje). Ali autor, kao svaki dobar učenik, ide dalje i logički uočava koji misaoni postupci ili koja vrsta prehrane i koje namirnice pomažu u ponovnom uspostavljanju zdravlja.
Na kraju knjige autor opisuje 56 nekonvencionalnih terapija liječenja raka kojima se može uspješno liječiti zlokobnu bolest. U svojoj potrazi za terapijama liječenja raka koje pokazuju dobre rezultate autoru nije bila intencija prikloniti se nekoj unaprijed zadanoj opciji. Ipak, njegova su ga istraživanja većeg broja metoda liječenja dovela do zaključaka koliko je značajno pravilno se hraniti, odstraniti sve nataložene toksine iz našeg tijela i napuniti se pozitivnom energijom za savladavanje stresa.
Autorova logika, ustrajnost i discipliniranost njegove su najveće odlike. Iako se mnogi neće složiti s njime, njegovo je znanje o raku tako sveobuhvatno da mu je teško naći Ahilovu petu. Osobno je istraživao svaku metodu liječenja kako bi donio vlastiti zaključak. Sažetak njegova istraživanja je cjelovito promatranje oboljelog čovjeka (holistički pogled prevladavanja bolesti).
Lothar Hirneise je osnivač i predsjednik njemačke Udruge “Ljudi protiv raka” (Menschen gegen Krebs), osnivač Centra za rak “3E” kod Stuttgarta, izdavač časopisa i knjiga, organizator niza predavanja i seminara, pokretač zdravstvenih seminara za školovanje Holističkih savjetnika za rak; općenito on je popularizator svega onoga što djeluje u borbi protiv raka, a što je oboljelima i najvažnije. Godine 2002.g. za svoj je rad dobio nagradu američke Nacionalne fondacije za alternativnu medicinu zajedno s velikanima kao što su dr. Bernie Siegel, dr. Linda Peeno i dr. Susan Silberstein.
Knjiga je izdana do sada na njemačkom i engleskom jeziku, a u Njemačkoj je prodana u više od 30.000 primjeraka.

Naslov Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna ploča
Autor Lothar Hirneise
Izdavač Omega lan d.o.o., Biškupec breg 13b, tel. 01/455-6468
Biblioteka Novo zdravlje
Tvrdi uvez 608 stranica
Dimenzije 220 x 155 mm
ISBN 978-953-95736-1-2
Izdanje listopad 2008.”

Knjigo lahko naročite na:
http://www.omegalan.info

Lothar Hirneise pride v Zagreb predavat (termini na zgornji spletni strani)!

LP

g. Dominik, najlepša hvala!

Tudi sama sem si že pridobila nekaj medicinske literature, nekaj starejše in nekaj sodobnejše in moram reči, da je zelo zanimivo primerjati prognoze in dognanja izpred 15-ih oziroma 10-ih let in sedanjo.

Ker vam z besedam ne morem opisati koliko mi posredovana informacija pomeni, naj vam samo še enkrat rečem HVALA!

Urška

Urška t

Vsem, ki berete forum, predvsem pa tudi vam g. Dominik, želim lepe, mirne, zdravja in ljubezni polne dneve, ki prihajajo in vse dobro v novem letu 2009 – naj bo veliko boljše kot je bilo leto 2008.

Urška t

Gospa Urška, hvala za vse lepe želje, enako tudi vam.

LP

Spoštovani,

oglašam se vam kar tako, po dobrih dveh letih….:) samo toliko, da vas pozdravim in vam pustim lepe želje za v bodoče…….

Ne morem verjeti, da bo letos že skoraj 3 leta od smrti mojega brata….. bolečina je počasi odšla (ampak ne še čisto, včasih prihrumi nazaj) …. ostali pa so lepi spomini na skupno preživeti čas, ki nam je bil dan in naj se sliši še tako grozno, tudi tisti čas, ko se je poslavljal od nas, čas, ki nas je vse zaznamoval – tisti mesec in pol, se ga spominjam s toplino in ja, tudi z nasmeškom na ustih, ko pomislim, kako je kljub temu, da je vedel da umira, kljub vsem bolečinam, se je znal nasmejat in mi reči “dej tmala, ti nimaš pojma”….

Skratka, kot je bil moj namen, puščam vam vsem skupaj topel pozdravček, vsem pa, ki se bojujejo za svoje zdravje, ali za zdravje koga drugega……. želim veliko močne in dobre volje ter pozitivnih misli…….

Lep pozdrav,

Urška Tavčar

Lepo, da ste se zopet oglasili in z nami delili vaše (optimistične, spokojne) misli.

LP

New Report

Close