Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji
WTF…Stroški privatnika so npr.:Gorivo,vinjete,prenočišča,prispevki,davek,varstvo pri delu,zdravniški pregledi,popravila vozil,orodje,delovna obleka in druga zaščitna sredstva,mobitel,registracije vozil…ne samo kombi in gremo…
Kar se pa dela je pa zraven dvigovanja telefona treba tudi urediti dokumente za zaposlene,iskati prenočišča ,,kar zna biti za tujino včasih malo zamudno,pa tudi finance je treba včasih vodit ,če hočem da firma preživi pa še kaj se najde..šef pa včasih tudi dela skupaj z ostalimi zaposlenimi ,tako da ne metat vse v en koš…
Kar pa se vašega obnašanja tiče Gospod WTF pa se sploh ne čudim ,da je Slovenija tu ,kjer je…nobene kulture obnašanja..spoštovanja do drugih,tudi drugi imajo bogate izkušnje in so kaj naredili v življenju pa niso tako prepotentni.
Lep penzion želim dokler še bo kaj denarja za vas,ko bodo privatniki propadli nevem kje bo država vzela za vas??
pozdravljena Brigita 39!
Zanima me če bi lahko kontaktirala z vami, z možem se zanimava za dela v tujini ( avstriji) pa me malo skrbi kako in kaj. Prosim kontaktirajte me na moj mail : [email protected]
Smo 3 fantje ter Imamo podjetje kjer je vsak samozaposlen, ukvarjamo se z slikopleskarstvom ter fasaderstvom radi bi razširili svojo dejavnost v tujino EU zato potrebujemo pomoč. Provizija zajamčena od pridobljenega dela.Imamo znanje tujih jezikov.Odgovore pošljite na mail [email protected]
Imam 38 godina i zanima me honorarno delo u Austriji negde blizu Slovenske granice ,ciscenje,pomoc u kujni ili sobarica,nemam Slovensko drzavljanstvo javite na [email protected]
Zivjo vsem.Sem 33 letni fant z poklicno izobrazbo smer mizar tapetnik.Iscem kakarsno koli delo vecina dela sem opravljal kot monter stavbnega pohistva nekaj malega krovstvo in varjenje co2.ISCEM(monter krovstvo kmetija strojni tlaki karkoli fizicno itd)vsi ki bi radi zaneslivega delavca se mi javite na [email protected]
Iščem delo natakarja z 18 let izkušenj v Avstriji, če mi lahko pomagate vam bom zelo hvaležen
Pišite mi na [email protected] ali mobi 070 346 890
Zaposlimo delavce, kateri se spoznajo na različne montaže( Knauf, Trespa…) in tesarje. Delo poteka v Sloveniji in Tujini. Za več inf. sem vam na voljo preko e-maila ([email protected]) ali na tel. št. 051/351-429
Od leta 1993 imam podjetje, ki se ukvarja s prekrivanjem streh, izdelavo in montažo žlebov.
Na našem koncu je trenutno velika kriza v gradbeništvu, zato me zanima kako bi prišel do
kakšnega večjega posla v tej branži. Imam pa tudi veliko izkušenj z drugimi zidarskimi deli.
Za vsako informacijo se vam zahvaljujem.
zanima se za delo monterja oken. Imam večletne izkušnje,
Prosim za več podatkov na [email protected]