Najdi forum

Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji

Če si mesečno zaslužil po 3-4 jurje dolarjev in si v tem času nisi ustvaril nič oz. si nisi omogočil lahkega življenja brez dela(glede na to da pišeš o delu v tovarn), potem si ti s terena prinesel zgolj prazne jajce.

Oz. preveč hodil v puf(babe za gnar)+alkohol

Poznamo mi take:)

BEDAK jas več ne rabim delat ker mi manjka dobro leto do penzije.Ti pa zlezi privatnikom v rit.Večina jih je patoloških lažnivcev in bleferjev.Beri kaj po forumih da dobiš sliko kaj se dogaja v tej državi.
PS:da ni tvoja mama pred leti honorarno fušala po pufih se od tam poznamo.

WTF…Stroški privatnika so npr.:Gorivo,vinjete,prenočišča,prispevki,davek,varstvo pri delu,zdravniški pregledi,popravila vozil,orodje,delovna obleka in druga zaščitna sredstva,mobitel,registracije vozil…ne samo kombi in gremo…
Kar se pa dela je pa zraven dvigovanja telefona treba tudi urediti dokumente za zaposlene,iskati prenočišča ,,kar zna biti za tujino včasih malo zamudno,pa tudi finance je treba včasih vodit ,če hočem da firma preživi pa še kaj se najde..šef pa včasih tudi dela skupaj z ostalimi zaposlenimi ,tako da ne metat vse v en koš…
Kar pa se vašega obnašanja tiče Gospod WTF pa se sploh ne čudim ,da je Slovenija tu ,kjer je…nobene kulture obnašanja..spoštovanja do drugih,tudi drugi imajo bogate izkušnje in so kaj naredili v življenju pa niso tako prepotentni.
Lep penzion želim dokler še bo kaj denarja za vas,ko bodo privatniki propadli nevem kje bo država vzela za vas??

WTF-u dam prav. Absolutno!
WTF ima popolnoma prav kdor teh stvari podrobno ne pozna oz kako delujejo. Tako je kot je napisal!!
Lp

mislim da ste svi glupi i pisete o stvarima o kojima nemate pojma!

pozdravljena Brigita 39!
Zanima me če bi lahko kontaktirala z vami, z možem se zanimava za dela v tujini ( avstriji) pa me malo skrbi kako in kaj. Prosim kontaktirajte me na moj mail : [email protected]

Smo 3 fantje ter Imamo podjetje kjer je vsak samozaposlen, ukvarjamo se z slikopleskarstvom ter fasaderstvom radi bi razširili svojo dejavnost v tujino EU zato potrebujemo pomoč. Provizija zajamčena od pridobljenega dela.Imamo znanje tujih jezikov.Odgovore pošljite na mail [email protected]

Imam 38 godina i zanima me honorarno delo u Austriji negde blizu Slovenske granice ,ciscenje,pomoc u kujni ili sobarica,nemam Slovensko drzavljanstvo javite na [email protected]

Zivjo vsem.Sem 33 letni fant z poklicno izobrazbo smer mizar tapetnik.Iscem kakarsno koli delo vecina dela sem opravljal kot monter stavbnega pohistva nekaj malega krovstvo in varjenje co2.ISCEM(monter krovstvo kmetija strojni tlaki karkoli fizicno itd)vsi ki bi radi zaneslivega delavca se mi javite na [email protected]

Iščem delo natakarja z 18 let izkušenj v Avstriji, če mi lahko pomagate vam bom zelo hvaležen
Pišite mi na [email protected] ali mobi 070 346 890

Zanima me če kdo ve za delo sobarice,čistilke,pomoč v kuhinji naj mi javi na 040-580-402.Delala bi v Avstriji blizu meje.

Zaposlimo delavce, kateri se spoznajo na različne montaže( Knauf, Trespa…) in tesarje. Delo poteka v Sloveniji in Tujini. Za več inf. sem vam na voljo preko e-maila ([email protected]) ali na tel. št. 051/351-429

Izkušeni monterji šotorjev dobijo zaposlitev za delo v tujini.

Info 041217085

Od leta 1993 imam podjetje, ki se ukvarja s prekrivanjem streh, izdelavo in montažo žlebov.
Na našem koncu je trenutno velika kriza v gradbeništvu, zato me zanima kako bi prišel do
kakšnega večjega posla v tej branži. Imam pa tudi veliko izkušenj z drugimi zidarskimi deli.
Za vsako informacijo se vam zahvaljujem.

Zanimam se za enostavna dela v okolici Borovel oz. Celovca. Ker jezika ne obvladam dovolj, sem pripravljena poprijeti za kakršnokoli delo v kuhinji, hotelu, trgovini… v poštev pride tudi priložnostno delo med vikendi. Vsaka informacija mi bo dobrodošla.

iscem 8 monterjev oken z iskunjami za delo v avstriji

zanima se za delo monterja oken. Imam večletne izkušnje,
Prosim za več podatkov na [email protected]

Sem Damjan.Star 39 let. Imam V. stopnjo izobrazbe. Delavne izkušnje imam v krovstvu in parketarstvu. Iščem delo. Kjerkoli.

iščem delo avtoličarja,imam 20 let delovnih izkušenj….lp

iscem kakrsno koli delo sem fant star 33 let po poklicu mizar.Delal bi vsa fizicna dela.Dobite me lahko na tel 070 377 611 Pero

New Report

Close