Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji
Prihajam s primorske.
Delam od svojega 16leta na podrocju GOSTINSTVA.
Sem izučen picopek,delal sem tudi knauf rigips armstrong, kot natakar ,skladiscnik,nobeno delo mi ni tuje…
Sem drzavljan Slovenije, star 27let in ponosen očka !
Spadam med tiste ki so razočarani nad sistemom nase drzave v vseh pogledih, ker mi je tukaj delo vsemanj omogočeno za kriminalca pa nisem, bi prosil za vsakrsano pomoc glede dela v Avstriji ali kje drugje..
Nahajam se v veliki financni stiski ,delo potrebujem cimprej !!
Prosim za kaksen pozitiven odgovor,Vnaprej se vam zahvaljujem.
lp.
moj mail- [email protected]
Imate kakšno delo za mene sem delal 23 let v mariborski livarni kot livar,skoro 3 leta pri auto steklu zdaj pa delam kot kuhar v restavraciji.Star sem 42 let in sem iz Maribora.Če imate kaj za mene mi javite na [email protected] LP Denis
Pozdravljeni.Iščem delo kot grafični oblikovalec.Imam 20 let delovnih izkušenj na tem področjuP.
prosim,če mi morebitne potrebe po tem poklicu pošljete na mail: [email protected].
Hvala in lp Bojan Korelc
zanima me delo v Villachu ali bližini (proizvodnja, skladišče..)
[email protected]
pozdravljeni imam vprašanje.A kdo pozna koga ki išče električarje za v Avstrijo ali Nemčijo.
Če kdo išče električarje naj mi prosim odpiše na [email protected]
Pozdravljeni,
iščem delo v Avstriji,področje logistike. Imam 5 letne delovne izkušnje na področju vodenja voznih parkov, gradbene logistike, mednarodnega cestnega prometa, izrednih prevozov (opravljen dodatni izpit), obvladam stroškovni nadzor nad voznim parkom, načrovanje in planiranje zasedenosti voznega parka glede na zakonodajne zahteve (EU normativi o delovnih časih voznikov). Znam uporabljati tudi programske rešitve za nadzor voznih parkov (GPS sledenej vozil ipd.).
Nemški jezik: govorim osnovno, pišem osnovno, sem pa se pripravljen na tem področju dodatno izobrazit, tudi drugače imam posluh za tuje jezike in tekoče in strokovno obvladam angleški jezik.
Za info sem dosegljiv na GSM 041370140.
Pozdravljeni
Ime mi je Robert Star sem 33.let.Ker mi šola ni sla sem se po končani osnovni šoli odločil,da bom sel v službo.Delal sem 10.let v vodovodnem in centralnem inštalaterstvu,tako da sem samostojen glede tega dela.Ker je šel tale gospodar v pokoj je zaprl delavnico in tako sem se znašel da si najdem drugo delo.Tako sem se priučil v krovca in tudi to delo sem opravljal par let,ker je temu podjetju začelu primanjkovat dela,sem se odločil da poiščem delo v sosednji Avstriji.Vsi ki bi morda imeli kakršno koli prosto delovno mesto iz bilokaterega dela mi prosi javite na mail [email protected]
Hvala in lep pozdrav Robert
Pozdravljeni
Star sem 33.let.Ker mi šola ni šla sem se po končani osnovni šoli odločil,da bom šel v službo.Delal sem 10.let v vodovodnem in centralnem inštalaterstvu,tako da sem samostojen glede tega dela.Ker je šel tale gospodar v pokoj je zaprl delavnico in tako sem se znašel da si najdem drugo delo.Tako sem se priučil v krovca in tudi to delo sem opravljal par let,ker je temu podjetju začelu primanjkovat dela,sem se odločil da poiščem delo v sosednji Avstriji.Vsi ki bi morda imeli kakršno koli prosto delovno mesto iz bilokaterega dela mi prosi javite na mail [email protected]
Hvala in lep pozdrav
Še moj preblisk o raznih posredniških firmah ki so zadnja leta zrasla kot gobe po dežju.Nabijem jaz na K… podjetje z pisarno v stanovanju z telefonom in računalnikom katero me bo pošiljalo po evropi za 7,8 evrov kjer bom jaz lomil svoj ,križ,in si mazal roke da bo njegova družinica in razvajeni otročički lepo živeli.Ljudje kaj se ne zavedate da takšno podjetje samo preprodaja vaše delo in prav ničesar ne ustvarja.Žal je v evropi to legalna stvar.Poanta je v tem da jaz lahko živim brez takšnega podjetja saj lahko delam v fabriki za minimalca oni pa morajo najti kakšnega majmuna ki bo garal za njih v tujini medtem ko se bodo oni praskali po jajcih in čakali na denar,ali ga bom dobil jaz pa je že drugo vprašanje.Trdno sem prepričan da so lasniki takšnih podjetji nesposobni ljudje saj v življenju niso imeli nobene ideje in vizije da bi v življenju ustvarjali nek svoj izdelek.Torej pravim J…. jim pas mater.
Tovrstne ”posredniške” firme imajo omejen rok trajanja….Če direktor sam nikoli prej ni bil na montaži oz. dela ne pozna s prve roke, potem tudi dela kar tako ne bo dobil.
Ne zagovarjam svojega šefa, vendar tako kot si ti napisal, kar tako ni. Šefe mora nabaviti prevozna sredstva, kupiti orodje, a misliš da je to kar tako da bo nek ‘posrednik’ kar tako v žep kasiral velike zneske z 0 svojega vložka?
Je pa precej ljudi, ki so najprej trdo garali več let v tujini, pridno šparali, si nabrali kup referenc in potem odšli na svoje. Zakaj bi nekdo, ki je poslovno sposoben, moral celo življenje garati izven države?
Vidi se, da nimaš delovnih izkušenj oz. da se še nisi veliko premaknil od svoje mamice.
Predragi moj keki!
Moje delovne izkušnje:avstrija,nemčija,italija,španija,portugalska,belgija,norveška anglija,brazilija,libija,irak,indonezija.
Področje dela:avtoindustrija,rafinerija,industrija celuloze,paletna regalna avtomatizirana skladišča gradnja objektov itd
Seveda sem v tujini delal takrat ko so bili še dobri časi leta in leta nazaj za 10-12 evrov ko še Slovenija ni imela pojma kaj to evro je.
Da se ne pogovarjava o tem da sem v Jugoslaviji služil po 3000-4000 tisoč dolarjev mesečno na terenu v tujini medtem ko je tvoj oče doma dobil kakšnih 350 tvoja mama pa je doma prala tvoje posrane planice.Sedaj sem že v letih in čakam čas svoje pokojnine.
Bi pa te prosil da mi objasniš eno stvar če šef zame dobi recimo 22-25 evrov na uro mene plača po 8 na uro in ima recimo 2 evra še dajatev ter mora najet kombi v katerega bo stlačil 8 delavcev in njihove potovalke kakšen je njegov vložek.Nobeden tele mamino.Vložek sem jas in ostalih sedem v kombiju kateri mu bomo prinesli profit in voila evo povrnitev njegovega vložka edino kar še preostane šefu je da zaposli svojo ženo katera dviguje telefon in govori po telefonu ni problema v ponedeljek vam pošljemo 10 ljudi medtem ko direktor to jest šef naklada natakarici v gostilni.Od vseh firm ki pošiljajo ljudi v tujino mi povej sledeče,katera firma pred napotitvijo na delo pošljejo delavca:na zdravniški pregled,preizkus iz varnosti pri delu,mu dajo delovno obleko in zaščito,potpišejo z njim aneks k pogodbi za delo v tujini kjer je vse natančno definirano,mu celo plačo nakažejo na TTR ne samo minimalca saj je to drugače izogib večjih dajatev in davčni itd.Te firme pač izkoriščajo trenutno situacijo in bedo
ljudi da vzamejo vsako delo.Upam da imaš vsaj toliko pameti in se zavedaš tega da če bi bila pri nas nemška zakonodaja bi večina privatnikov propadla marsigdo pa bi bil v zaporu.Torej ne omenjaj ti moje pokojne mamice raje se drži svoje pa še malo sesaj da te nebi jas vsekal za uho mali.