Najdi forum

Zaposlujemo ljudi za delo v Avstriji

Tina ne znam da li ces razumjeti sta pisem. Kad sam procitao vas oglas pozelio sam da vam pomognem jer mislim da stvarno trebas posao. Pokusaj na ovaj link. Ako klikas na njega mislim da nece da se otvori, nego ga kopiraj i pokusaj srecu.

Lep pozdrav i puno uspjeha.

http://jobroom.ams.or.at/jobsuche/Kurzanzeige.jsp

Tina mozes da klikas na link, funkcionise!
LP

Pozdravljeni

Zanimam se za delo in sem resen moj mejl je [email protected]

STA TE BRIGA

zanimam se za vašo ponudbo za delo v avstriji moj mejl je [email protected]

Javi se mi, prosim, na mail [email protected]

Sejn u obzir dolaze samo Slovenski drzavljani a pored tog radno mjesto je vec 3x zasedeno i samo cekamo da prode ovo hladno vreme. U slucaju da bude trebalo jos ja cu vam se javiti.
Lep pozdrav i svako dobro.

pozdravljeni obvestilo ze delodajalce v austriji sem gradbinec z dogoletno prakso in z lasnim kombijem lahko z skupino tudi prodam kombija kontakt 070813778 al [email protected]

Sem s.p. in sodelujem z kolegom katiri je isti kader kot jaz in tudi on je s.p. rad bi ponudil moje znanje in kvaliteto tudi drugim. Si želim , da bi v prihodnje kaj sodelovali. V nadeljevanju vam predstavim svojo podjetje.

Stokovno in kvalitetno opravljam naslednja dela:

Delne adaptacije ali adaptacije na ključ.
Keramična dela.
Predelava in mantaža pohištva.
Polaganje palketa in laminata.
Vodovodne in električne instalacije.
Urejanje vrtov in atrijev.
Urejanje in tlakovanje dvorišč.
Izdelava lesenih in betonskih nadstreškov.

L.p. Marin Loridan s.p. 041 652 811 / [email protected]

lp
tudi jaz se zanimam za delo Avstriji
lepo te prosim,če mogoče koga poznaš,da potrebuje
pomoč v kuhinji ali sobarico
stara sem 45 in sem brezposlena
lp in hvala
saša

Pozdravljeni!

Iščem si delo v Avstriji. Stara sem 26let in imam veliko delovnih izkušenj. Po poklicu sem administrator.Živim v okolici Maribora.
Zelo bi bila vesela, če bi mi kdo lahko posredoval za kakšno delo kot je čiščenje,delo sobarice,…Lahko je tudi sezonsko delo.
Že vnaprej se zahvaljujem.

Lahko mi posredujete informacije na mail: [email protected]

Iščem delo v Avstriji kot sobarica, čistilka, pomoč v kuhinji…
Prosim pomagajte mi…

Kakršno koli delo, tudi za mesec, dva sprejmem doma ali v tujini.Delal bi tudi v gradbeništvu, knauf, kmetijstvu, skratka kar koli. Imam kmetijsko, trgovsko šolo in ekonomsko. Delal sem največ v živilski industriji. Pišite prosim na [email protected]

milan kaj pa ti delas v avstriji

pozdravljeni mene tudi zanima kaj delaš milan iščem delo v proizvodnji v avstriji samo resne ponudbe na [email protected]

Milan 77 je strojnik TGM težke strojne mehanizacije – buldožer, greder, bager…

tudi jaz bi se rada zaposlila v avstriji prosim če lahko dobim kakšen nasvet hvala

stvar je taka tudi ni bajno gor, v novembru sem poklical eno agencijo za delo pač delo v skladišču z oblačili, že drugi dan sem lahko začel delati , super vse delal do konc januarja to se pravi slabe 3 mesece nato pa ni bilo več dela, zgleda takrat ko je gužva pač zaposlijo veliko ljudi ko pa ni dela si pa adijo, in so rekli da bodo poklicali nazaj ko bo delo, in sedaj čakati mesec dva tri 4 je brezveze in že intenzivno iščem drugje, drugače pa Slovenci smo gor hlapci isto kot Bosanci v Sloveniji , plača je pač minimalec 1200 bruto..

ŽIVIO
Mene pa zanima če kje rabijo mizarje , lahko je delo za stroji ali pa razne montaže stopnice , vrata podboji laminati .
Iščem tudi posrednika pri posredovanju prodaje izdelkov iz masivnega lesa vhodna vrata , mize klopi .. lp info [email protected]

Lp

Iščem delo za knauf, bandažiranje kitanje barvanje v Avstriji. Sem iz Maribora.

Tel: 031 / 749 – 754.

Denis

A mont plus podjetje ne obstaja.
Vsaj ne kot delujoče podjetje. Če pa bostajate napišite davčno in matično, da vidimo kaj se skiriva pod tem.

New Report

Close