zaposlitveni pregled
Obračam se na vas, kajti sem malce v dilemi
Pred nekaj tedni sem bila na zdravniškem pregledu za sprejem na policijo. Zdravnica mi je tam pregledala celo dlani, podplate (a je to normalno?), da še o vseh ostalih malenkostih ne govorim. Vpiknila se je v prebolelo borelijo pred leti, in ker je manjkal en izvid, sem ga poslala naknadno priporočeno hkrati z mnenjem, da je res ozdravljeno ter da se ne zdravim več oz. je zaključeno zdravljenje. V glavnem, sedaj sem dobila da nisem naredila zdravniškega, brez obrazložitve (če je kdo imel kako težavo, je moral ponovit kakšne preglede) Sicer bom preverila zadevo, ampak a me lahko zavrnejo samo zaradi ozdravljene borelije?? Če je tako, potem grem lahko samo v penzijo, ker me tako ne bo nihče zaposlil, ali pa si me je samo malce privoščila in nebi smel to bit vzrok?
Vse ostale izvide imam v redu, nič naj nebi bilo narobe, sedaj pa sem malo v strahu – a sem res bolana, je potrebno kako zdravljenje, al pa je zadeva takšna, da ji ni pomoči?? Imam to pravico, da zahtevam odgovor ZAKAJ so me zdravstveno zavrnili? Men se zdi da ja, ampak rabim potrditev.
Hvala LP in zdravo ter uspešno 2010!
Potrjeno – vzrok nesprejema borelija in težave, ki so bile z njo povezane. Čeprav nimam že dobro leto nobenih težav več, vsa potrdila da je ozdravljeno, me uvršča zdravnica v rizično skupino. Ma sem v rizični skupini kot nekdo, ki je še ni imel, in tudi sklepat ta ženska ne more, kaj se bo dogajala z mano (misli pač, da tega pač ne morem opravljat zarad stresa). Kaj res nimam pravice dokazat svojega zdravja? Če bi pa ta ista zdravnica bila v kaki komisiji – recimo invalidski ali bolniški stalež – pa sigurno bilo obratno. Popolna delovna sposobnost za vso delo, brez omejitev!
Forum je zaprt za komentiranje.