zanositev
Pozdravljeni,
stara sem 26 let.Imam že 2 leti starega sina.Jemljem kontracepcijske tablete yasminell.
Po zadnji tabletki sem 30 marca dobila menstruacijo,ki je trajala do 3 aprila.Ker sva se z partnerjem odločila za še enega otroka sva takoj po menstruaciji 3 in 4 april imela nezaščitene spolne odnose.
Jemljem tudi folno kislino.
Ali sem plodna če semimela nezaščitene spolne odnose takoj po menstruaciji in prenehanju kontracepcijskih???
sem si na internetu izračunala plodnednevi .Program za izračun me je vprašal po prvem dnevu zadnje menstruacije.Napisala sem 30 marec. Vprašala me je tudi po dolžini cikla.Glede na to da sem jemala kontracepcijske in imela redne menstruacije sem napisala 28 dni.Program mi je izračunal ovulacijo 13 april.
Ali naj tudi par dni pred 13 aprilom imam spolne odnose in na 13 april tak kot je izračunal program??? ali glede na to da sem takoj po prenehanju kontracepcijskih oz po menstruaciji imela odnose, da je že možnost zanositve ????
Si ploden takoj po prenehanju kontracepcijskih in menstruaciji?? ali morem počakat do 13 aprila na dan ovulacije??
iskrena hvala