Zanima me matični mleček kot pomoč…
pri zanositvi…
Pričela sem piti (cca 14 dni) fiole, ker ne morem zanosit….imam že enega otroka.
Nekje sem zasledila da naj bi v ta namen zaužili dve fioli, eno zjutrak eno zvečer….jaz jemljem sicer samo eno na tešče. Kako je s tem, bi bilo bolje dve? Poznate kašen primer ki daje upanje pri neplodnosti?
Obenem me zanima ali je res svež m.m. bolj kvaliteten od fiol?
Kot zadnje pa še kdaj bodo v prodaji Junir fiole?
Hvala in lep pozdrav,
Pozdravljena.
Poznamo nekaj primerov neplodnosti, ki so se zaključili z zanositvijo, tudi s pomočjo uporabe matičnega mlečka.
Priporočamo, da matični mleček uživata oba, torej tudi vaš partner.
Matični mleček je na voljo v različnih oblikah. Lahko izbirate med svežim ali takim, ki je koncentriran v kapsulah ali stekleničkah.
Priporočamo:
Gelee royale svež matični mleček (priložena žlička v odmerku 1g; zaužijete pod jezik, kjer se počasi raztaplja in prehaja v kri)
Gelee royale Super (500 mg matičnega mlečka v steklenički; pri indikaciji, ki jo navajate zaužijete 2 steklenički na dan, zjutraj na tešče)
Gelee royale kapsule (350 mg matičnega mlečka v kapsuli; priporočamo vam 3 kapsule dnevno, zjutraj na tešče)
Pri uživanju matičnega mlečka je pomembna koncentracija oz. odmerjena količina, zato ne moremo trditi, da je svež matični mleček bolj kvaliteten od stekleničk (fiol). Nekaterim okus svežega matičnega mlečka ne ustreza, saj je značilno kiselkastega pekočega in sladkastega okusa. Zato lahko izbirate tudi med ostalimi oblikami oz alternativami.
Gelee royale junior je že na zalogi, zato ga že lahko najdete na policah lekarn in specializiranih trgovin, zelo kmalu pa prihaja tudi v DM in MULLER.
Želimo vam vse dobro.
Forum je zaprt za komentiranje.