Najdi forum

Pozdravljeni,

S fantom sem skupaj 5 let. Imava svoje napake, vendar se imava zelo rada in sva povezana. Naceloma mu zaupam, ceprav veliko casa prezivi v drugem kraju. Vendar ne skriva telefona, vedno se javi etc. Drugace pa zivi z mano, v mojem stanovanju. Danes je imel mobi na mizi in odprt pogor s prijateljem. Ta prijatelj je precej mlajsi in iz tega kraja, jaz ga ne poznam. Pa sem malo poskilila in kar sem prebrala, me je sesulo. Temu prijatelju je napisal: “kdaj gremo na izlet, bom jaz peljal. Pa naj tvoja pripelje kaksno dobro prijatelico zraven.” Zelo zelo me je prizadelo, saj kaze na varanje. Ko sem ga soocila je rekel, da se je hecal. Da ni msilil resno, me nikoli ne bi prevaral, da me ljubi…da niti na ta izlet ne bi sel. Potem mi je pokazal pogovre na tel in res ni v stiku z nobeno punco. Pravi, dq je bila neumna fora in da se pac moski vcasih tako zafrkavajo- pogovarjajo. Meni se to pac ne zdi fora, niti malo smesno, ampak samo ponizujoce do mene. Prosim povejte mi, ali so res lahko take stvari izrecene v nekem hecu, ali gre vedno za nek naklep…vem da nisem moski, ampak dvomim da se tako moski salijo… Prosim povejte, zelo sem zalostna in nocem da me vlece za nos.

Glede na to, da je prijatelja prosil, da pripelje prijateljico potem seveda takšne prijateljice očitno še nima (zato tudi še ni v stiku z nobeno), kar pa ne pomeni, da si je ne želi..;)

Preveč te je strah. Premisli, ali si ti tista s katero je tvoj zato, ker te ljubi in mu paše biti s tabo ali se ga morda ti krčevito oklepaš, ker te je strah, da ga boš izgubila.
Ljudje v življenju prihajajo in odhajajo, s teboj pa ostajajo samo tisti, ki jim v resnici pomeniš nekaj več. Od ljudi ne pričakuj ničesar, pričakuj pa od sebe vse, prestavljaj meje, če se ti zdi potrebno, a pazi, da meje ostanejo v tebi sprejemljivem okviru.

New Report

Close