Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Zamujanje menstruacije

Zamujanje menstruacije

naj test opravim žee jutri? Kaj naj naredim, če je test negativen in kaj če je pozitiven?

Če ste noseči, ni menstruacije zaradi tega. Če pa niste, pa je vzrok izostanku najverjetneje stres. Test se lahko dela takoj po izostanku menstruacije- torej po 28. dnevu v vašem primeru.

Danes sem optavila test in ne negativen. Kaj pa sedaj? Namen ga imam cez 3 dni ponoviti. Moram h ginekologu?

Da, ponovite test čez nekaj dni. Obisk pri ginekologu je potreben, če bi vam menstruacija zamujala več kot 3 mesece.

Pozdravljeni!

Imam težavo. Od 15 leta jemljem tabletke Yazz, do sedaj je to 5 let. Zdravnica mi je takrat predpisala tabletke zaradi tega, ker sem imela zelo neredne menstruacije.
Januarja 2014 nisem uspela pravočasno vzeti konc.tabletko, zato sem se odločila za kratko pavzo. Drugo menstruacijo bi morala dobiti 20 februarja, vendar je nisem dobila, hkrati tudi ne ta mesec. Naredila sem več testov za nosečnost vendar so bili vsi negativni. Zelo sem obupana, saj sem dobila veliko mozoljev na spodnjem delu obraza.
Zanima me, ali lahko začnem naprej jemati konc. tablete čeprav ne morem dobiti menstruacije?

Hvala za Vaš odgovor!

Lahko znova začnete, če potrebujete zaščito. Velikokrat traja kar nekaj časa, da se menstrualni cikel znova vzpostavi. Moram vas opozoriti, da krvavitev ob kontracepcijskih tabletkah ni menstruacija ampak samo odtegnitvena krvavitev zaradi premora med pavzo.

Imam se eno vprasanje. Jutri bo 2 tedna od kar mi zamuja M. Danes ali jutri opravim se en test nosecnosti. Kaj naj storim in pricakujem ce bo test zopet negativen? Je mozno da ta mesec sploh ne bo M?

Če brez tabletk ni menstruacije več kot 3 mesece, svetujemo obisk pri ginekologu.

Zdravo,

mene pa zanima ali lahko primanjkovanje levkocitov vpliva na izostanek menstruacije? Prejšnji teden sem namreč dala kri in mi je zdravnica rekla da mi jih primanjkuje. Sedaj pa je že 34. dan po oktobrski menstruaciji, a je še ni. Moram pa reči da me v spodnjem trebuhu boli tako kot pred menstruacijo ponavadi ali pa tudi drugi dan menstruacije, ko je najhuje.

Razlog za skrb? Prosim za odgovore!!!

Meni pa zamuja menstruacija za nekaj dni,vendar že imam bolečine v spodnjem delu trebuha kot ponavadi. ali je možnost da mi izostaja lahko tudi primanjkovanje levkocitov? Ko sem bila na odvzemu krvi, so namreč ugotovili pomanjkanje…

Če je pomanjkanje levkocitov edina stvar, ki so jo ugotovili, to najverjetneje ni vzrok.

Živjo. Pred približno dvema mesecema sva z partnerjem imela prvič nezaščiten spolni odnos, pred naslednjo M sem naredila test nosečnosti saj sva si oba želela da M nebi prišla, test je bil negativen, M pa je nažalost prišla točno. Zdaj bi mogla pridet spet M ampak mi zamuja 1 dan. Preden naredim test me zanima ali je možno da imaš prvi mesec normalno M pa si kljub temu noseč, glede na to da je zdaj še ni? Hvala za odgovor 🙂

Test se po navadi dela šele nekaj dni po izostanku menstruacije. Zelo redko se zgodi, da pride do normalne menstruacije ob nosečnosti. Prosim zavedajte se, da je verjetnost zanositve na cikel le nekje 20%.

Mene tudi nekaj zanima. S fantov sva imela dva nezaščitena spolna odnosa med ovulacijskimi dnevi, vendar sta bila zascitena na koncu. Otroka si zeliva oba, vendar bi zacela delat na temu cez nekje par mesecev, da se prepricava ce nam res uspe-financno(ceprav bi nam tudi sedaj). Torej meni zamuja menstruacija ze 4 dni, ceprav vedno dobim tocno, oz mogoce en dan prej ali kasneje. Nikoli kaj vec zamude. Pred tednom ali kaj vec sem bila zelo utrujena, brez volje, potem slabo sem se pocutila, veliko glavobolov sem imela, se hrbet me je bolel ko sem bila na nogah, zdaj pa sem cakala na menstruacijo pa je ni bilo, tako da sem uceraj naredila test nosecnosti in je bil negativen. Zanima me kaj bi lahko drugega bilo? Mogoce ker sem jemala antibiotike vmes 5 dni, zaradi vnetega mehurja? Skoraj vsak zvecer imam podobne oz enake znake kot da bi dobila menstuacijo, pa je ni. Kaj da naredim? Kolko naj se pocakam pa vprasam ginekologa kaj se dogaja?

Hvala vnaprej. upam da mi bo katera znala pomagat, ker ne vem komu se obrnit.

New Report

Close