žalitve in zmerjanja
na kratko bom napisala, leta 2007 sem se zapletla s poročenim moškim, kljub temu da sem takoj rekla, da ne bom razdirala družine, sem čez čas popustila, ker sem mu verjela, da je nersečen, da je zakona že tako konec in sva postala par, najprej na skrivaj nato se je zvedelo, leta 2011 se je ločil hkrati sva kupila staro hišo, lastnik na papirju je on kljub temu da sem prispevlala četrtino ob nakupu, vse prav,če se njegov odnos do mene ne bi začel spreminjati, njegovi otroci (odrasli okrog 25 let) in njegovi starši me ne sprejemajo, negativno energijo so prenesli nanj, začel me je žaliti in zmerjati, odbijati, ne vem kaj naj storim, najbolj bolijo besede da me sovraži da je njegov naslednji projekt kako me spraviti iz hiše, zakaj? kaj se je zgodilo z njim.?? ločil se je zaradi sebe mi je vedno govoril, ker se nista razumela in ker bivše ni imel rad, zakaj mi sedaj očita, da sem mu življenje postavila na glavo, zakaj vse to počne, v duši v srcu me boli in trpim že nekaj mesecev, tudi sama imam 13 letno hči od prej, skupaj sva v hiši, ni mi dobro, da hči sliši grde opazke in mene kako prejočem dneve in noči, kaj vse bi storila, da bi se povrnil star odnos toplina naklonjenost ljubezen do mene, je to sploh možno? grozno mi je pomisliti, da tega nikoli več ne bo nazaj, rada ga imam in ne vem več sama kaj naj storim in kako naj se obnašam da bo se začel zanimati zame, me spoštoval kazal naklonjenost.
prosim za nasvete vsak odgovor mi bo prišel prav
obupana
Ko se boš postavila zase, te bo spoštoval. V tem primeru bi morala le še oditi, saj ta človek ni sposoben spoštovati drugih. Poleg tega krivi druge za svoje odločitve, kar pomeni, da ni pripravljen sprejemati odgovornosti za svoje odločitve, nase. Iz tega tudi izhaja njegovo nespoštovanje. Verjame, da so krivi drugi za njegove težave, zato jih začne sovražiti, posledično žaliti. Vedno boš ti kriva. Igraš njegovo žrtev, kako te naj spoštuje?!
Pojdi na forum mejna osebnostna motnja svojci. Taki kot je tale tvoj itak laže, pozanimaj se zakaj še je ločil, najbrž je bil tak tudi do prve žene in otrok. Najbrž ima tudi slab odnos do otrok. Taki itak morajo imeti nekoga na katerega se spravljajo in verjami, da ne nehajo. Zavaruj svojo hčerko pred njim in pojdita stran od njega, ker bo uničil s svojim obnašanjem tudi otroštvo tvoje hčere in bo nosila slabe vzorce naprej. Takim ni pomoči. Laži, manipulacije, žaljenje, nasilje tako psihično, ekonomsko in fizično jim je v krvi. Tukaj tvoja ljubezen do njega ne odtehta njegovih zahtev. Vedno bo nesrečen in za teboj si bo našel novo žrtev. Tega prenašat ti ni treba, ker ne moreš biti Tereza, da boš reševala njegove travme in nezadovoljstvo. Kar koli boš naredila ne bo dobro.
Vajin odnos ne bo nikoli več drugačen, čim te je začel žalit, tebe, neposredno to posluša še tvoja hči…..hmmm je odnosa med vama konec iz njegove strani.
Bolj boš prosjačila, bolj boš klečeplazila za njem in prosjačila za lep odnos slabše bo, še bolj se bo izživljal, sploh pa, če verjetno ve, da ti zdaj nimaš več kam it??!!
To so barabe in predkani ljudje…in samo še slabše bo
Če imaš kam it, kaj kmalu spokaj šila in kopita in se umakni s hčero in to čimprej.
Če imaš račune kaj vse si vložila, si najdi odvetnika in se pozanimaj kako in kaj lahko narediš dočim je 100% lastnik on, lahko dokazuješ samo na podlagi računov, če si jih seveda shranila…
Srečno