žal mi je
tako hudo mi je, ko berem vaše odgovore, še posebej ob prebiranju sporočila mucice…oprosti, nisem te hotela prizadeti in ko zdaj pomislim mogoče ne bi smela napisati tega kar sem. jaz sem enostavno čutila, da se bom bolje počutila, ko bosta punčki bližje meni. in zdaj, ko mi je najbolj hudo grem tja, na grob , jima prinesem šopek in je bolje. premišljujem pa, da bi jima morala dati kakšno dekico v krstico ali kaj podobnega, nekaj od nas. mož sicer pravi naj neham s tem, jaz pa si ne morem pomagati, da si ju ne bi predstavljala, kako ležita tam notri čisto sami. ali ju zavijejo v kakšno odejo ? ob pokopu so moža vprašali ali naj odprejo krstico pa je odklonil in mu zdaj težim, da bi vendar moral pogledati ali sta pokriti.
morm pa povedati, da že imam dva otroka, stara dve in štiri in mi je hudo ko se pravzaprav niti ne zavedata, da sta ostala brez sestric.
topel pozdrav vsem staršem
Draga Tanja
Naj ti najprej voščim iskreno sožalje.
Veš, mi smo svojo punčko dali doma sami v krstico, zato ti lahko povem, da je zelo lepa znotraj. Tako kot so velike, je tudi ta obložena, snežno bela, res lepa za naše lepe angelčke. Zato ti ni treba skrbeti, da bi morala dodati kakšno odejico.
Starejšima dvema pa lahko ob priliki poveš, ko boš sama vedela, da je pravi čas.
Želim ti čimveč moči.
V mislih z vami,
Tashy
draga tanja,
naj ti ne bo žal… nisi me ti prizadela ampak se mi je oglasila vest ali sem ravnala prav… kljub vsemu, po 4 letih mislim da sem…
vsekakor pa mi je tvoj mail dal zagon in voljo, da se bom obrnila na MO Kranj in sicer župana ter sprožila debato in pobudo, da se ta kranjska sramota uredi… to so vendar naši otroci, ki imajo pravico do lepega spominskega kraja… da je to možno dokazuje ljubljana…
tanja tebi pa želim moči…
objem
mucica