Najdi forum

zakonski terapevt

Mi lahko prosim priporočite kakšnega dobrega zakonskega/družinskega terapevta, ki dela v Ljubljani? Z možem sva naletela na čeri v zakonu in se mi zdi, da tokrat težav ne bova mogla rešiti sama. Ločitev je skrajna možnost.
Hvala.

Spoštovani,

v Ljubljani se lahko obrnete na Družinski center Kairos (tel. 031 543 573) ali Center za družinsko in zakonsko terapijo Stik (tel. 031 702 938), kamor pokličete in se dogovorite za termin. Frančiškanski družinski inštitut ima dolgo čakalno dobo, zato priporočam prva dva.

Veliko poguma vam želim.

Kaj pa v Kranju? Tudi pri nas že dalj časa škriplje, pa ne vem, če se bo dalo še kaj popraviti.Bi poskusila še z zakonskim svetovalcem.

L.P.!

Spoštovana,

v Kranju boste našli Inštitut Terapevtski center Krog (podatke dobite na tem forumu zgoraj – vse o terapevtih – kjer deluje tudi eden od naših kolegov, g. Izidor Gašperlin).

Vse lepo želim,

Pozdravljeni!

Tudi jaz se soočam s krizo v zakonu. Vzrok je nov družinski član. Najprej sem se prepričevala, da je to le moj problem, nato sem obiskala psihoterapevta, se zdravila za poporodno depresijo. Žal ni nič boljše. Zakon je pred razpadom.

Prosim, če mi lahko priporočate družinskega terapevta v okolici Maribora ali vsaj na Štajerskem.

LP

Spoštovana Varja,

s temi “priporočili” psihoterapevtov je precej občutljivo in tvegano, saj za sabo potegnejo precejšnjo odgovornost do ljudi in bi tu lahko govorila le v svojem imenu oz. zastavila sebe kot terapevtko, kar pomeni, da ste pri nas dobrodošli kadarkoli oz. oba z možem.

Lahko pa vam posredujem informacije o centrih v vaši okolici, tj. Družinski center Mir (Maribor) ali Družinski inštitut Bližina (Celje) (podatke boste našli na internetu), odločitev za obisk pa prepuščam vam. Želim vam pogumno pot naprej.

Z vsem spoštovanjem,

New Report

Close