Najdi forum

SPOŠTOVANI!
Velikokrat odprem vašo stran in prebiram članke.Odločila sem se,da tudi sama napišem kakšne težave imam.
Oba z možem imava štirideset let.Imava sina in hčer,oba sta najstnika.Izhajava iz družin,kjer je bil akohol in fizično nasilje.
Oba se zavedava,kakšni so to zakoni.V devetnajstih letih zakona sva zgradila hišo z veliko odpovedovanja.Moj mož je
zelo ljubosumen ,čeprav sedaj pravi ,da ni.Problem je tudi v tem,da je večni kritik,nič ni dobro ,ne jaz,ne otroci niti tisto
kar sam naredi-še to vse skritizira.V svojih izbruhih žali mene,sedaj se je lotil še sina,da ne bo več z njim živel ,da naj gre
od hiše in preklinjal mu je tudi mene.Z žalitvami je šel tudi name,brez spoštovanja.Sedaj že nekaj dni ne govorim z njim,ker
mislim da je šel predaleč.Ne vem ali delam prav ali ne,ker kadar je prišlo do takih dogodkov,sem vedno prva začela kon-
taktirati z njim.Sedaj pa so žalitve tako globoke,da enostavno ne morem.Kaj naj storim.?Ali delam prav?Sin pravi da ne
delam,ker onadva sta se pomirila.

Spoštovana Ula,

ljubosumnost, ki se pojavi iznenada, pogosto spremlja zlorabo alkohola, kako je s tem pri vašem možu? Praviloma se nesporazumi med zakoncema ne pojavljajo v času velikega samoodpovedovanja, temveč takrat, ko se nekateri skupni cilji izpolnejo. Svetujem vam, da si začnete postavljati nove, vendar dosegljive. Kuhanje “mule” ne bo prineslo uspeha. Z možem začnite odkrit pogovor, ki naj postane vajina stalnica. Če ga ne moreta izpeljati sama, se oglasita skupaj pri strokovnjaku.

New Report

Close