zakaj tako srbi?
pozdravljeni!
stara sem 20 let. nikoli nisem imela nobenih težav z alergijami ali kakršnimi koli izpuščaji na koži. zadnje čase me zelooooo srbi koža na stegnih;
tako zelo me srbi da se kar ne morem nehati praskati. na koži ni nobenih sledi praskanja ali pa kakšnih izpuščajev… le zelo me srbi koža na stegnih… zdaj me zraven začenjajo srbeti še meča. na živce mi gre ker se moram toliko praskati da me koža začne že prav boleti.
tuširam se vsak dan, po tuširanju si po telesu nanesem blago kamilično kremo za telo..
torej, imate mogoče kakšen predlog, s čim naj si mažem stegna, da me neha tako neprijetno srbeti?
najlepša hvala in lep pozdrav
Jaz sem starejša, a srbenje je bilo neznosno. Dobila sem napotnico NUJNO in sem sla na Dermo. Naredili so nekja izvidov krvi in pokazalo se je neprimerno delovanje ščitnice. Seveda sem dobila tudi zravila AERIUS in od takrat se mi na kožo še pojavljajo rdeči madeži, vendar srbi zelo poredko ali pa zelo blago.
Trenutno dobivam tudi zdravila za ščitnico.
Kontrolni pregled imama sredi julija. Bom videla ali lahko še kaj naredijo, ali to pomeni, da bom stalno na zdravilih.
Meni je pomagalo edino drgnjeneje z ledom ali tuširanje z mrzlo vodo.
LP Žena