Najdi forum

zakaj so prisotne bolečine

Pred enim mesecem sem bila operirana zaradi zamenjave kolka.Nategnili so mi tudi mišico.Zdi se mi,da imam drugo nogo sedaj spet krajšo.Hodim z berglami,bolečine pa so prisotne v operirani nogi,pod kolenom.Bolečina je….nekako ne znam opisati.Že dotik me zaboli.Drugje večjih bolečin ni,le pri rani me občasno zaboli.Ne vem,ali je to normalno,da boli še po enem mesecu?In zakaj so te bolečine prisotne?In koliko časa naj bi še trajale?In zakaj me sploh boli?

Naj omenim še to,da inekcije sem porabila vse,nogavice pa tudi imam čez dan obute.
Kontrolo imam čez tri tedne.

Za vaše mnenje in odgovor se vam že v naprej zahvaljujem in želim vam lep dan.

Spoštovana,

bolečine po znamestitvi kolčne proteze so normalno prisotne do treh mesecev po operaciji. Običajno bolečine vse od operacije postopoma izvenevajo.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Hvala vam za odgovor,Zanima me tudi zakaj imam zdaj drugo nogo krajšo.Kaj ortopedi tega ne naredijo točno.Bom šepala še naprej kot sem prej,ko mi še niso zamenjali kolka?

Hvala in lep pozdrav.

Spoštovana,

priporočam Vam, da se o tem pogovorite z operaterjem. Človek bi naj sicer brez večjih posledic toleriral razlike v dolžini spodnjih okončin vse do 2 cm.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close