ZAKAJ SO ENI FANTJE TAKO HINAVSKI???
Sicer ne vem ali moja zgodba spada v ta forum,ampak kljub temu vas prosim, če mi lahko pomagate! Marca sem šla na en radio in tam mi je bil všeč en tip,ki tam dela. Fant me je gledal in se mi nasmihal kljub temu, da sem že prej vedela, da ima punco in otroka. Jaz sem samska in mi je to ugajalo. En mesec kasneje ga je moj oče klical po telefonu, ker se bežno poznajo. Rekel je, da ga naj pokličem, a ga nisem. Ko je imel glasbene želje, sem mu pisala komplimente in zdelo se je, da mu to ugaja. Enkrat pa sem pisala za enega pevca, da je lep in to je njega ful razjezilo. Le zakaj ga je, če pa je že zaseden??!! Nato me je videl v enem manjšem mestu in se je raje obrnil vstran. Bila sem jezna – jaz mu pišem lepe besede, on pa se obrne vstran. Nato sem bila tako neumna, da sem se mu opravičila. Julija pa smo šli jaz, oče in sestra k njemu na radio. Zanimalo me je kako se obnaša. V bistvu sem ugotovila, da je nasilen. Ko je setra držala mobitel v roki in brala neke smse, je povzdignil glas in vprašal,če ga fotografira. Mislim, halo, logično, da ne jaz in ne ona ne bi nikogar fotografirali na skrivaj. To mi je dalo misliti, da to mora biti nasilen tip, ker se razburja za prazen nič. Tudi obrekuje na veliko. Na koncu mi je rekel, da ga naj naslednji dan pokličem v živo, sestri je rekel, da ji bo presnel cd in da mu naj pošlje seznam pesmi. Naslednji dan ga res vsa vesela kličem v živo,a kmalu doživim hladen tuš. Bil je osoren, vseskozi me je pikal. Ni mi bilo nič več jasno. 14 dni kasneje ga je oče klical izven etra in setra si je zaželela eno pesem, ker je ravno takrat uresničeval glasbene želje. Rekel je, da ji bo dal pesem, čakali sva do polnoči na to skladbo,a spet nič. Takrat mi je postalo jasno,da tudi cdja ne bo posnel. Zadnjič sem mu med glasbenimi željami poslala sms s svojim emailom in ga prosila, če mi lahko napiše kdaj bo presnel cd. Napisal ni nič. Teden dni kasneje sem ga spet prosila, da mi naj napiše,zakaj me vleče za nos in zakaj noče presneti cdja. Napisal je, da ga bo 100% posnel naslednji teden. Teden je okoli in s tem spet ni nič. In mislim, da tudi ne bo. RADA BI VAS VPRAŠALA: KAJ SI VI MISLITE O TEM ČLOVEKU?? A SE VAM ZDI NORMALNO TO KAJ POČNE?? KAJ NAJ STORIM?? SE MU NAJ MAŠČUJEM?? VLEČE ME ZA NOS KOT KAKŠNEGA OTROKA. SICER PA TA TIP VODI CELO NEKE DOBRODELNE ODDAJE IN PO MOJE TO POČNE LE ZATO, DA BI SE S TEM OLEPŠAL. PROSIM ZA ODGOVORE!!!
LP, SANDRA
Pozdravljeni, Sandra!
Pravzaprav je vseeno, kaj si o tem fantu kdo misli. Za vas je pomembno edino to, kakšen se zdi vam, kako ga vi vidite, kaj si želite…
Verjamem, da vas njegovo obnašanje vznemirja in jezi, vendar mislim, da z maščevanjem ne boste ničesar rešili. Tudi sami se ne boste počutili nič bolje. Če vas njegov odnos do vas obremenjuje in ga želite razčistiti, bi bilo najbolje, da nekako vzpostavite stik z njim (telefonsko, osebno) in ga vprašate, zakaj se tako obnaša oziroma zakaj obljublja nekaj, kar kasneje ne izpolni. Morda obstaja zelo logičen odgovor, kot je na primer pomanjkanje časa ali kaj podobnega.
Pišete, da vam je fant všeč in da so vam njegovi pogledi ugajali. Kaj pričakujete od njega v odnosu do vas? Verjetno več, kot le prijateljstvo in občasno presnemavanje cd-jev. Ne pozabite da ima fant družino – punco in otroka! Spoštujte to! Spoštujte sebe in poiščite fanta, ki vam bo lahko vračal ljubezen tako, kot si zaslužite.
Srečno, Sandra!