Najdi forum

zakaj si tako želite

Ko berem spodnjih toliko želja po upokojevanju, me zanima kaj vas žene v ta novi stan, saj je kljub vsemu, tudi slab dohodek višji kot pokojnina, pa ne gre samo za to, tudi delovna aktivnost poživlja telo in duha.

Hitler je to dobro vedel….Zdaj so mladi na vrsti. Prav bi bilo, če bi se tega zavedala tudi oblast.

Zanimivo vprašanje. Sedaj sem stara 60let, štiri leta v pokoju in če bi me sedaj kdo vprašal, če bi še delala bi rekla-DA!! in to z veseljem. Imela sem 38let delovne dobe.V pokoj sem sla samo zaradi teh pritiskov, joj, kdaj pa greš, a ni fino, joj, koliko mladih čaka na delo in podobno-potem pa počasi še sam začneš premišljevati in se tako rekoč odmakneš, da bodo mladi lahko delali. Kako naivno-če bi hoteli delati se vedno najde, samo saj ni vse samo v državnih firmah;čeprav je to najbolj varna in najboljša služba, ter tudi zelo dobro plačana z malo dela -malo poglejte zaposlene v javnih ustanovah (občine, razni uradi) koliko je zdolgočasenih in naveličanih uslužbencev-ni čudno da tako težko čakajo. Torej; če bi lahko bi še hodila aktivno v službo, tako pa sedaj poleg uradnega penzijona še vedno nekaj delam in vedno se nekaj najde.
Uživajte v delu saj DELO KREPI ČLOVEKA IN DUHA

Predvsem zaradi odnosov v službi. Skoraj samo zato.

New Report

Close