Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost zakaj se vrača k bivši???

zakaj se vrača k bivši???

Pozdravljeni!

V nedeljo sem fantu, s katerim hodiva že eno leto našla že drugič v pol leta pismo, ki je bilo namenjeno bivši, da jo ljubi.
Ko sem ga spodila mi je začel govorit, da ljubi samo mene, da me ne vara, da me noče izgubiti, da noče imeti nič z njo, da je ne ljubi, da se bo ubil če ga zapustim. Povedal mi je tudi, da bi mi raje naredil otroka kot pa pustil, da ga zapusti.
Na vsebino pisma se da razbrati, da sta si pisala več časa kar seveda on zanika. Ko sem mu rekla, da naj gre nazaj k njej če jo še ljubi in me naj nima za norca, je rekal, da je ne ljubi in da mene noče izgubiti. Na predlog, da naj zamenja št GSM (saj je dejal, da ona vedno teži) je dejal da preveč prijateljev pozna št (kar je res) bo pa povprašal, ali se da urediti, da ga ona ne bo več morala klicat (zapora klica, kar nekateri GSM imajo).

Zakaj to dela če me res ljubi?

Vaša mnenja
lep pozdravljeni.

Premalo si napisala o vsebini njegovih besed v pismu, da bi lahko kaj sodili.
Če hoče na prijazen način svojo bivšo oddaljiti, ni to nič kritičnega, čeprav je mogoče efekt isti, kot če pijanec vsak danj manj pije.
Drugače pa so to precej težka čustvovanja, pri katerih vsi vpleteni po svoje čutijo, razumejo in pričakujejo. Ni to tako črno-belo, da lahko pojasniš v dveh stavkih, vsak ima pravico da čuti kakor pač čuti, mogoče ti bo kaj pomagalo, če si prebereš temo “bivši”, ene tri strani nazaj.
Menjava številke je pa brez veze. Če je fant do tebe pošten, bo bivši slejkoprej moral “dopovedati” da je konec, če pa ne, pa ti tudi nova številka ne bo pomagala.

Hm. Men se pa tkole mal zdi. Mogoce res ne ljubi svoje bivsa, ampak se mi zdi da tud tebe ne ljubi. Zato ker se spila igrico, kjer bi rad mel dve naenkrat, rad bi sedel na dveh stolih. Mislim da si z njo dela rezervo, ce bo med vama kej pocl, cesar se pa ne dela, ce nekoga ljubis. Zdej res ne poznam vajine zgodbe podrobno, sam men se tko zdi, k da tale tvoj tipcek poskusa bit upravljalec lutk, z obema bi se rad igral.

Lp
simon

Tud men se zdi ta tale tvoj fantič ni kaj prida. Če te ljubi, bo enkrat za vselej naredil konec s svojo bivšo. To, da si dopisujeta in če res izjavlja v pismih, da jo ljubi, tole sigurne ne bo štimalo. Pa še zanikanje, pa grožnje s samomorom, lepo vas prosim. Za piko na i bi pa še otroka naredu, da ne bi odšla. Jery oprosti, da je to tvoj fant, ampak zame tak ni vreden, da bi ga koklja brcnila. Ne vem kako je kaj z njegovo psiho, z njegovim življenjem v preteklosti, kako družinske zadeve, toda igranja z mojimi čustvi na tak način ne bi dovolila. Si pa že kej bolšga zaslužmo. Ne glede na to koliko časa sta skupi, pa kaj bodo drugi rekli,… pridi stvari do dna, skušaj ugotoviti kdo koga nadleguje in kdo koga ljubi. Glej nase, življenje je še pred tabo, ne se zadovoljit z malim, če veš da si vredna več. Pa nikar mu ne dovol, da bi se zdej šli očke pa mamice, to mora bit iz ljubezni ne pa, da nekoga s tem vežeš nase. Otrok ne reši problemov, če le-ti obstajajo so potem le še večji.

Upam, da nisem koga preveč obsodila, ampak na podlagi podanih informacij je moje mišljenje tako!

POLI

pa ja jst vem kaj je to .. Mogoce ma tebe res rad, ampak mogoce ga je ona bolje zadovoljila in ga k njej vlece nek “zivalski” instinkt,… hehe usedta se pa pogovorta o spolnem zivljenju (ce ga mata), ce mu bos naredila nekaj takega kot ni se nobena, nekaj tako dobrega mi vrjemi da bo se njeno telefonsko pozabu.
Lep pozdrav

Takšne igrice niso dobre ne zate in ne za tvojega fanta. Naj se odloči kaj želi od življenja. Na dveh stolih se pač ne da sedet. Laži in pretvarjanje pa niso del “dobre” zveze med moškim in žensko.
Res je, da se da zamenjat številko, res pa je tudi, da se ni potrebno oglašati na nezaželjene klice, pa tudi takšen klic prekiniti!
Obe grožnji, tako s samomorom, kot z otrokom (!?), sta neumni in otročji in ničesar ne rešujeta, tudi vajinega razmerja ne.
Fantu daj čas za razmislek, ta čas pa izkoristi tudi ti in temeljito razmisli, če je vajin odnos res to, kar si želiš. Kakšen teden ali vsaj nekaj dni premišljevanja bo verjetno obema koristil.

Na vprašanje kako je z njegovo psiho in preteklostjo- slabše družine nisem še doživela in tudi slabših odnosov kot jih imajo oni tudi ne. Primer samo da se ne pogovarjajo ampak samo vedno derejo kot ‘babilonci’ oprostite izrazu. Ne rečem da se v moji družini ne kregamo ampak se vsaj pogovarjamo kot normalni ljudje. Vem da se sliši za ušesa privlečeno toda tudi sama se s tem nisem mogla sprijaznit. Živiva skupaj in moja družin ga je lepo sprejela in mu daje ljubezen, ki je doma ni deležen. Je pa tudi res da mu niso nikoli odpustili, da je svojo bivšo zapustil.

Spoštovana Jery!
Veliko različnih mnenj so ti že drugi natroiali, bi se pa v veliki meri strinjala z njimi. Človeka, ki ga ljubiš in te tudi on, ne moreš priklepati na sebe ne z otrokom, ne z sexom, ne s prevarami. Vse to ima slej ko prej slab zaključek. Če nekdo želi “svoboden” stopiti na pot resničnega zakonskega in družinskega življenja, mora počistiti s svojo preteklostjo, dati pravo mesto prejšnjim partnerjem, razčistiti stare račune in imeti pred seboj jasne cilje. Razmislita oba in vsak zase, ali je pri vama temu tako. Občutek, da je ostalo nekaj nedorečeno, nerazjasnjeno, bo obema grenil skupno življenje.
Razmisli pa tudi ti sama, ali morda njemu ne odgovarja tudi tvoja ostala družina, ki je bolj urejena kot njegova. Morda pa tiči v tem grmu zajec, zakaj te noče izgubiti oz. se morda ne more odločiti med tabo in bivšo. Vem kruto zveni, a morda res še vedno ljubi bivšo, po svoje pa ima rad tudi tebe, seveda s tvojo družino vred. Ne želim te prizadeti s svojimi besedami, vendar sem mnenja, da je boljša bolečina sedaj, kot dolgotrajna zagrenjenost in brezup v zakonu z otroci, a brez ljubezni in spoštovanja. Razmisli! Sama imaš svojo usodo najprej v “svojih rokah”. Obilo sreče ti želim! Lp Urša

Morda se ti bo zdelo full svinjsko kar ti bom napisala, ampak upam, da ne boš vzela vsega čist osebno ampak nasplošno. Ok, velikokrat ljudje iščejo uteho v bivših, kateri so jih na kak način bolj privlačili oziroma jih sedaj pogrešajo…. očitno ga nekaj moti na tebi oziroma nekaj privlači na njej. To pa moreš sama ugotoviti.

Najina zgodba je dokaj povprečna. Opisala bom samo potek dneva. Zjutraj vstaneva ob 5-30 in ga odpeljem v službo nato grem jaz v svojo. Pri malci ob 9-30 me pokliče vedno, odvisno od dela me še včasih ob 12-00. Ob 14-00 grem po njega. Ga odpeljem v najin dom. Nato se on odpelje z avtom k svojim, kjer ima delavnico za avtomobile. Včasih me pride gledat pokliče ali pošlje SMS. Ob 21-00 ponavadi pride k meni. IN dnevi se ponavljajo. Res je da med vikendi delam popoldne v baru ponavadi je on takrat v delavnici. Vsake toliko časa pa imam predavanja (izredni študij od 16-00 do 20-00).

V pismu je pisalo: Klical sem da bi šla. Več me ne kliči nimam telefona. Se slišiva pri malci. Ljubim te.

Zakaj pa že prej nisi povedala kaj je napisal?
Dobro ga zasliši. Jaz osebno bi ga takoj nekam poslala. Ni mi pa jasno zakaj imata tako določene ure. Jaz svojega pokličem kadar mi paše in ne točno ob, recimo, 14.00. To mu verjetno paše saj ve,da ga ne boš poklicala prej ali pol ure kasneje.
Pri malici pokliče tebe, po malici pa njo, pa ima zadovoljstvo dvojno.
Uf, jaz bi ga “najurila” takoj!

Jery!

Sprašuješ zakaj se vrača k bivši? Tega ne vem, vem pa da nisi kriva ti. Med njima je gotovo ostalo veliko nedorečenega – in očitno je da jo še vedno ljubi. Tebe pa ima za “naivno” rezervo (živi pri tebi, tvoji ga imajo radi …)

Če te pokliče 3x na dan in ti pove, da te ljubi, na drugi strani pa skrivaj piše svoji bivši je zame to navadna LAŽ in PREVARA. In ti si tega vsekakor ne zaslužiš.

Če bi bil pošten do tebe bi ti sam od sebe pokazal njena pisma, tel.št. pa bi spremenil brez prošenj.

Ne pusti, da bi se igral s tabo. Gotovo si zaslužiš boljšega, zato potegni črto pod njega in živi naprej.

Vem, da ti ni lahko, a tako pač je.

Lep pozdrav Sony

EJ, HALOOOOOO!!!?!?!?!

Kakšne fore so to? In ti vse prenašaš?
Ti povem, kako to gre. Zdej je ugotovil, da ti to lahko dela brez posledic! In tko bo vedno.
Če ti to paše ok, če ne pa: A je SPLOH vprašanje, kaj nardit?!?!?!

Jery je pisal/pisala:
>
> Pozdravljeni!
>
> V nedeljo sem fantu, s katerim hodiva že eno leto našla že
> drugič v pol leta pismo, ki je bilo namenjeno bivši, da jo
> ljubi.
> Ko sem ga spodila mi je začel govorit, da ljubi samo mene, da
> me ne vara, da me noče izgubiti, da noče imeti nič z njo, da
> je ne ljubi, da se bo ubil če ga zapustim. Povedal mi je
> tudi, da bi mi raje naredil otroka kot pa pustil, da ga
> zapusti.
> Na vsebino pisma se da razbrati, da sta si pisala več časa
> kar seveda on zanika. Ko sem mu rekla, da naj gre nazaj k
> njej če jo še ljubi in me naj nima za norca, je rekal, da je
> ne ljubi in da mene noče izgubiti. Na predlog, da naj zamenja
> št GSM (saj je dejal, da ona vedno teži) je dejal da preveč
> prijateljev pozna št (kar je res) bo pa povprašal, ali se da
> urediti, da ga ona ne bo več morala klicat (zapora klica, kar
> nekateri GSM imajo).
>
> Zakaj to dela če me res ljubi?
>
> Vaša mnenja
> lep pozdravljeni.

tipi znajo biti ful cudni…in vcasih,ko se kej tazga zgodi,zna bit za nas punce to zelo bolece.Ni lepo od njega,da ti je to naredil.Moras pa tudi ti malo poseci vmes in povedati,kaj cutis (da bo tudi s svojega stalisca vedel,kaj dozivljas) in da ti ni vseeno.Po tvojem opisu sodec pa je se vedno nekako navezan nanjo (mogoce sta imela v zvezi tako mocno prijateljstvo ali kaj drugega) in bi se vcasih mogoce rad z njo se kej pogovoru.Sam to pa ful ni lepo,vsaj do tebe ne.Povej mu,kaj mislis in da ne bos mogla trpeti,da jo bo klical,ji pisal pisma, itd.Sploh pa,zapomni si da ni edini in da tudi bivsa ni ne oh in sploh,in da ce ima tebe,naj se posveti tebi in nobeni drugi.Saj je rekel,da ima rad le tebe,a ne?
lp

V večini primerov je to sex in “živalska” privlačnost pa poznavanje.

V večini primerov je to sex in “živalska” privlačnost pa poznavanje.

Meni je zadeva jasna saj sem sam isto delal; z eno punco sem hodil 1 leto in pisal bivsi vsak dan SMS-e, pa tudi na skrivaj sem se dobival z njo.

Kot moski ti resno svetujem PUSTI GA CIMPREJ KER BOS VEDNO STEVILKA 2 karkoli ti rece laze (sam sem isto delal) potem sem pustil tisto punco in si nasel drugo in tudi bivsi od takrat naprej vec ne pisem. Enih stvari pac ne mores nehat delat dokler je vse isto (menjava punce lahko spremeni zadeve)

LEp pozdrav

sedaj je se bolj jasno tebe izrablja ker noce bit doma bivso pa vsekakor ljubi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close