Najdi forum

zakaj nisem bil pijan

pozdravljeni,

star sem 29 let in res redko pijem alkohol, kakšen deci vina ob novem letu in mogoče še dvakrat letno ob priložnosti, vendar tudi ne več kot 1 kozarec.
Ko sem bil mlajši od 18-23 sem vsaj 2 krat mesečno odhajal na zabave in sem se s prijatelji dobro napil, potem pa mi ni bilo več do tega.

Zanima me sledeče, pred 1 tednom sem s prijateljem iz mladih let odšel na zabavo. Kot sem napisal mogoče dvakrat letno pijem alkohol, ampak ta večer sem načrtoval da se ga bom napil. Od 10h zvečer do 3h zjutraj sem spil 7 velikih piv in nisem bil pijan. Malo sem čutil alkoholiziranost ampak ni bilo tako kot sem bil mlad, hodil sem normalno, pogovarjal sem se normalno, tudi videl sem čisto normalno in še preden sem šel spat ob kakšnih pol petih zjutraj sem napisal pol strani dolg odgovor povezan z službo. Odgovori je bil čisto smiselno napisan, brez slovničnih napak in tudi danes bi ga isto napisal, saj sem ga čez dva dni prebral. Na drugi strani ta moj prijatelj, ki še vedno hodi po zabavah in je vsaj 1 krat na teden pijan se je dobesedno primajal domov.
Zakaj nisem bil pijan pa sem hotel biti in tudi večerje sem bolj malo pojedel(1 toast in 2 rezini šunke), ker drugače pojem vsaj 4 krat toliko. Visok sem 190 in imam 88 kilogramov. Vse kar je bilo me je drugo jutro zjutraj malo bolel trebuh vendar je po zajtrku minilo. Tudi mačka nisem čutil nikakršnega.
Po takšni količini piva mislim da bi moral biti dobro pijan pa nisem bil in ne vem zakaj.

New Report

Close