Najdi forum

Zakaj moški nočejo bit kolegi?

Pred letom sem spoznala 15let starejšega moškega v lokalu. Nekako me je pritegnil s svojo osebnostjo, poklicem, ob njem sem se počutila sproščena. Ker nas je bilo več, je on pridobil mojo številko od kolegice in mi pisal, da bi se dobila. Jaz sem njemu dost hitro dala vedet, da sem v vezi, in da se ne dobivam z moškimi. Ampak je bil tudi on v vezi in je rekel, da bi se pač tak dobila. Ok, sem pač popustila, sem tudi povedala svojemu dolgoletnemu fantu. Pa sva se dobila, večkrat (imela sva normalne pogovore, tudi o tem kako s punco ne moreta zanosit..), nakar mi je pisal, da si želi z mano pač seks. Pa sem mu rekla, da ne, da ne mislim varat…pa mi je čez par mesecev spet pisal zelo prijateljske sms-e, ki so vedno bolj namigovali na seks…Pa ker je namigoval na seks, se nisem z njim neki dobivala. Ampak jaz sem se s časoma nekak navezala nanj…No potem sem pa jaz zanosila s svojim fantom in v času nosečnosti in mi je še pisal normale sms-e (je vedel, da sem noseča). Ko sem rodila, mi je celo čestital…Ko sem ga pa vprašala, če bi lahko bila kolega, je rekel da ne, ker imam sedaj otroka in se moram posvetit družini. Se strinjam z njim, zato sem ga pa vprašala, zakaj ne bi mogla bit kolega, pa mi reče, da glede na starostno razliko nimava skupnih interesov. Jaz se ne strinjam, ker imam sestro enake starosti kot on in se čist dobro ujamem z njo in njeno družbo.
Jaz vem, da on zih ni bil zaljubljen, hotel je samo seks. Ampak midva sva imela kar nekaj takih prijateljskih pogovorov in kar ne dojamem, da je nekdo manipuliral z mano, sam zato, da bi dobil seks. Jaz sem res mislila, da bi midva lahko bila kolega. Model me je res prizadel, ker nisem pričakovala, da me nekdo vidi samo kot nek seksualni objekt.

Dobrodošla v resničnem svetu, kjer moški in ženska ne moreta biti prijatelja!

Malo za šalo – začni zavračati sex pri svojem partnerju, pa mislim, da tudi on ne bo hotel biti tvoj kolega.

Bye

moški prijatelji se bojijo prijateljičinih partnerjev. vsaj jaz tako ugotavljam. ko sva s fantom skupaj v družbi prijateljev, se namo vsi fajn, mamo super pogovore, ko pa želim sama na pijačo s katerim, takoj najde nek izgovor, da se dobimo pol ko bo moj partner zraven. bojijo se, ker so navajeni na ljubosumne ljudi, ki ne prenesejo, da bi se partner sam družil z osebami nasprotnega spola. čeprav večino dolgoletnih partnerjev to ne moti. v tvojem primeru pa vsi vemo za kaj je šlo.

Moški imajo dovolj kolegov, s katerimi delijo svoje interese- pogovor, šport, pivo itd…
Z žensko si želijo početi drugih stvari, ki jih z moškimi ne želijo :).
Zato se ne sekiraj zaradi tipa, ki je v tebi videl samo sexualni objekt. Ni vredno. Uživaj s svojo družinico :)).

Jaz bi “ponorel” in ti dal nogo, ker vsaj ena od teh dveh trditev je resnična:
Hočeš me varati.
Si izjemno naivna.

Ker v bistvu si mu povedala, v lokalu sem spoznala enega tipa, dopisujeva si preko sms-ov, sedaj pa greva skupaj na pijačo. Kaj bi si mislila, če bi tvoj fant rekel kaj takega?

Ma si ti naivna ej. Moram priznat, da take naivnosti že dolgo nisem videla oziroma brala.
Ima pa tvoj tip ornk potrpežljivost s tabo, da take prenaša.
En dobronameren nasvet: udeležuj se kakšnih delavnic o odnosih, veliko beri o tem, pogovarjaj se o tem. Ni namreč 2x za rečt, da ne bi šla še enkrat na led.

Obstajajo tudi moški, ki lahko imajo kolegice, prijateljice, kljub temu, da so v zvezi in nikakor nikoli ne gledajo na njih iz sexualnega vidika. So pa to takšni, čuštveno zreli moški in zelo, zelo na redko posejani med nami. Večina jih nikoli v življenju te stopnje zrelosti ne doseže, zato bi morala imeti izjemno srečo, da bi naletela na takšnega.
Ti pa si naletela na enega, ki je poden od karakterja in res ne vem, zakaj te je prizadelo, če te takšen brezobrazen človek, ki je pripravlen varati partnerko, odpiše. Morala bi biti srečna, da z njim nimaš več opravka, ampak meni se bolj zdi, da si želela izsiliti prijateljstvo od nekoga, ki tega ni sposoben.

taki moški imajo tudi ime – reče se jim homoseksualci.
Kelnarca zgoraj je pač ženska, ki je odvisna od laskanja in bi jeba…. pa da ji ne uđe.

taki moški imajo tudi ime – reče se jim homoseksualci.
Kelnarca zgoraj je pač ženska, ki je odvisna od laskanja in bi jeba…. pa da ji ne uđe.[/quote]

Ja, verjetno so tudi homoseksualci vmes, kot povsod pri vseh stvareh. Ampak so tudi heteroseksualci, še jaz poznam 2. Tako da če ti nikogar takšnega ne poznaš, še ne pomeni, da ne obstajajo.
Skupna značilnost tem moškim je, da imajo nadvse zadovoljujoč odnos s svojo partnerko. Kar je tudi prava redkost v današnjem svetu in zato še enkrat poudarjam kar sem že zgoraj napisala: so zelo redki.

New Report

Close