zakaj me zali in ponizuje?
Hja, lahko pa temu rečeš metanje peska v oči. Če si ti svojemu všeč, to še ne pomeni, da so vse druge okrog tebe grde in da niso lepe. Takšno razmišljanje je precej naivno oziroma domišljavo, a ne. Če pa je še katera poleg tebe lepa in mu pade v oči, pa to še ne pomeni, da tebe ne spoštuje, da te nima rad ali pa ta bo pobegnil s tisto drugo. Tako pač je in enako velja tudi, če spole zamenjamo. Če se sama tega ne zavedaš in si domišljaš, da si vizualno svojemu lepa le ti, je to precej nerealno. Verjetno je tudi tebi poleg svojega všeč (vsaj na videz) še kdo drug, pa to še ne pomeni, da bi z njim karkoli imela. Ali pa misliš, da je on zate edini na tem svetu in z nobenim drugim ne bi zmogla bit, ker so od njega vsi grši? Si sploh videla vse moške na tem svetu? :)))
Res je fino, Marko, če si svojemu tipu všeč, in fino je, če si mu najbolj všeč.
Tudi meni je moj zelooo všeč, pa to ne pomeni, da je najlepši moški na svetu. In če sem že videla vse? Bi jih morala? Zakaj pa? Zato, da lahko rečem, da je meni najbolj všeč moj? Ne. Nisem več v letih, ko se lepimo samo na fasado. Pomembna mi je tudi vsebina. Ko sva se z mojim frajerjem našla, me je v prvem hipu pritegnila njegova zunanjost. Kasneje sem spoznavala tudi njega in mi je bil vse bolj všeč. Ljubim ga. In se zavedam, da se bodo z leti na njegovem obrazu pojavile gubice, da se bodo lasje zredčili in posvetlili, da se mu bodo mogoče okrog trebuščka začeli nabirati kilogrami… Ampak ljubim njega kot celoto. In on mi je všeč – z vsem, kar je skupaj z njim v paketu. In tako si želim biti všeč tudi jaz njemu. Seveda so okrog mene lepe ženske, nekatere velikooo lepše od mene (kako se pravzaprav sploh lepota meri?), nekatere tudi ne. To mi sploh ni pomembno, dokler vem, da sem svojemu jaz všeč. Takšna, kot sem.
In dokler pred mano ne buli v joške ali rit katere druge ženske in se slini okrog nje. To mi gre na bruhanje. In lahko je še ne vem kako lepa, zame je to ponižujoče. Lahko pa se seveda obrne za njo in jo pogleda, kot jo pogledam tudi jaz, in nič nimam proti, če pripomni, da je res luštna. Ampak je razlika, kako to naredi.
Lepo, da je tako. Saj, če ga ja na tebi pritegnilo še kaj zraven tvoje zunanjosti, gotovo ne bo buljil v druge ali pa se naslajal nad njimi. Se pa strinjam, da je razlika, kako nekdo to naredi. To je pa že težje opisat, saj ima vsak nekje svojo “zdravo” mejo okusa. Mislim, da ženska, ki se ceni, ima ob sebi tudi moškega, ki njo ceni in takšne nimajo težav z takimi primeri.
Jaz tut vedno pokomentiram kaksno hudo bejbo, in tudi ce fant pokomentira, skp izmenjava mnenja, se pohecava, receva kaj ma hude noge, petke.. pa ni nobene krvi prelite in izgubljenih zivcev 🙂
Je pa razlika na kaksen nacin se to izrece in kok je zenska samozavestna ali pa ljubosumna na uno oz.jo ima za boljso, potem vrjamem da izbruhne slaba volja in razprave in dvomi.
moski tega ne jemljete resno, niti se ne zavedate kako laho tako pocetje prizadene cloveka. Predstavljajte si, da imate VI zensko, ki jo ljubite in obratno.. a vedno ko sta skupaj gleda tipcke ko majo kei vec u hlacah? pred vami? npr, ste z njo na plazi in ona se slini po velikem mošnjičku zagorelega, postavnega fanta? in da vam rece da pac bi veliko raje imela tipa z velikim k*rcem, ker pac ima njen premajhnega?? pricakujem iskren odgovor 🙂
Marsikaj ni v redu, kar ljudje izrečejo v navalu jeze. Pravzaprav skoraj vse, kar je izrečeno v navalu jeze, ni v redu.
Lahko bi se delal pametnega in rekel, da mora bit med partnerjema takšno razumevanje, da ni nikoli potrebe po tem, da bi sploh prišlo do navala jeze. Ampak nisem iudealist. Sem realen človek in vem, da po več letih zveze pride tudi do navalov jeze, pride tudi do težav v zvezi, do nesoglasij. To je alarm, da je potrebno nekaj naredit v odnosi, ne pomeni pa to nujno, da je ob takšnih indicih neka zveza čisto “fuč”. Prej so “fuč” tiste zveze v katerih po mnogih letih ne prihaja do nobenih trenj, kjer ni bitk argumentov, potem pa nekega dne samo “adijo” brez pojasnil, brez dretja, brez težav.
Dobra zveza ni tista, kjer nikoli noben nobenmu ničesar ne očita. Ni ga človeka, ki bi bil z vsem vedno zadovoljen. Tudi glede svojega partnerja. Takšnega odnosa ni! Vsaj ne po 5, 10, 15 letih zveze. So pa odnosi, kjer so ljudje tiho zavoljo ljubega miru ali česarkoli že in kjer si ne upajo pred partnerjem odkrito govorit.
Seveda je treba ločit med odkritostjo in žaljenjem. Mejo se lahko hitro prestopi. Določena samokontrola mora bit, še posebej pri bolj burnih karakterjih. Formula kako ohranit nek odnos na dolgi rok ni v tem, da živiš v miru in tišini, ampak v tem, da zna vsak od partnerjev sprevidet lastne napake, da zmore priznati zmoto, predvsem pa da se zmore iskreno opravičit.
Ni problem, če moški ženski vrže pod nos joškarco. Problem je, če tega pozneje ne bo iskreno obžaloval.
Še večji problem pa je, če bo skrivaj cele dneve drkal na joškarce na internetu, fantaziral o sodelavkah z velikimi joški, skrivaj pogledoval po mimoidočih prsatih ženskah, svoji ženski pa lagal v faco, da ima najlepše joške na svetu in bil do nje zelo uglajeno neodkrit. To ni zdrava partnerska zveza. To je poslovni odnos, ki temelji na načelu o medsebojnem nenapadanju. Ni pa iskrenosti, ni globine.[/quote]
Pod to se pa v celoti podpišem. To je zrelo razmišljanje, ki pa tudi v teh navalih jeze oz. nesoglasjih v daljših vezah, pripomore k temu, kako se kaj pove. Tudi sam sem imel partnerko 12let, ki je imela manjše prsi, pa me ni popolnoma nič motilo, ker mi je bila všeč kot celota. Zaradi spoštovanja mi ni nikdar niti na pamet padlo, da bi ji kakorkoli ali kadarkoli, ob kakšni priliki, to serviral na krožnik in jo s tem prizadel. Če pa se kdaj za kakšno ritko ali prsmi človek ozre je pa naravno.
Na plaži se to pr moških najbolj vidi? 😉 :)))
No, moški nekoliko drugače rešujemo take težave, vsaj nekateri…. 😉 Ne vem, če bi jih šlo toliko pod nož za tako stvar kot je ta % pri ženskah, sploh pa, če je velikost odločilna za najin odnos, jaz pa premalo “obdarjen”…. Kaj lahko sam naredim sedaj? Po moje ji lahko le zaželim srečno pot… 😉
Je pa zanimivo, da si omenila plažo, predvidevam, da zato, ker tam ljudje hodimo bolj malo oblečeni pa tudi tam se pri moških bolj malo vidi, razen na nudistični plaži 😉
Drugače pa ženske hodite okoli oblečene kot na plaži, v oblekicah, ki več odkrivajo kot pokrivajo. Doooolg izrez, “push up” modrc, minica, ki komaj pokrije tisti del od koder noge rastejo ali pa hlače, ki ne sežejo preko bokov in se iz njih šajnajo neke špagice, ki se zažemajo v del telesa, ki sili iz hlač…..
In potem na vse te “ženske čare” ujamete fanta.
Kakšen se pa ujame na “joške in rit”?
Ja takšen, ki rad gleda te reči, takšen, ki mu to nekaj/največ pomeni in potem ste razočarane, ker še kakšno drugo “razgaljeno” pogleda, ker vas obravnava kot “kos mesa”. “Prodajate/ponujate” se z zunanjim izgledom in potem ste razočarane ker dobite takega, ki mu edino to šteje nekaj?
Kaj si lahko kdo misli oz kaj dekle sporoča s svojim načinom oblačenja (ali željo po povečanju prsi, da bi bila bolj privlačna), ki tako vpadljivo razkazuje svoje telo?
Nap. razkrije svoje prsi z nekim globokim izrezom nato se pa zgraža nad moškimi pogledi…. :/
Nihče od “sposobnih” moških pa ni imun na žensko telo, nezavedno nas to privlači, na kakšen način in koliko poudarka damo na to oz koliko se kdo zaveda svoje “šibkosti”, to je pa druga zgodba… 😉
Ajga bidona…ON, ti meni mal čudno to….kaj pa je narobe? Pusti no punce, da pokažejo mal svoje atribute. A ti je tako hudo pogledat? Jaz se prav rad malo popasem:))))
…ja saj vem, ti si izbral tiste skrajno radikalne primerke…[/quote]Noooo, saj ne gre za to, če se ti (jaz 😉 rad popaseš (a kot teliček al kot bik…. 😉 :))), gre za to, da se dekleta tako oblačijo, razkazujejo svojo “seksualnost”, na drugi strani se pa zgražajo nad tem, če jih kdo (po)gleda……. :/
Ajga bidona…ON, ti meni mal čudno to….kaj pa je narobe? Pusti no punce, da pokažejo mal svoje atribute. A ti je tako hudo pogledat? Jaz se prav rad malo popasem:))))
…ja saj vem, ti si izbral tiste skrajno radikalne primerke…[/quote]Noooo, saj ne gre za to, če se ti (jaz 😉 rad popaseš (a kot teliček al kot bik…. 😉 :))), gre za to, da se dekleta tako oblačijo, razkazujejo svojo “seksualnost”, na drugi strani se pa zgražajo nad tem, če jih kdo (po)gleda……. :/[/quote]A misliš da jih moti. Če se kakšni prostaki še neprimerno izražajo in naslajajo ja, normalno, drugače pa jim pomoje prej paše. Prej bi rekel da tega ne priznajo, v bistvu pa jim čisto ustreza, jim dviguje seksapil. Poglej kako recimo kdaj katera odreagira, če jo pohvališ kako je simpatična ali jo ogovoriš “o, lepotička, s tabo mati narava pa ni šparala”…itd take fore, da ne zdaj naštevam; tak, prijeten, nevsiljiv pristop, pospremljen z nasmehom….se jim kar zasvetijo učke…