Najdi forum

Zakaj je prišlo do okvar pri razvoju otrok

Spoštovane mamice!

Imam eno veliko prošnjo, namreč ko sem že ves vikend presedela pred tem računalnikom in brala razne vaše zgodbe, se me je polotil nenavaden strah, koliko otrok, posebej dvojčkov ima težave. Če ne že ko se rodi, se pa med porodom kaj zakomplicira, ali pa je njegova gestacijska starost res tako nizka, da se rodi z težavo.
Sedaj vas lepo prosim ali mi lahko poveste, tiste, katere imate otroke z težavami, ZAKAJ je do tega prišlo. So bile to bolezni pred ali med nosečnostjo, so to zdravila, je bila tako kritična nosečnost. Zanima me ali se je na kateri preiskavi, ki ste jo opravile že kaj nakazalo….
Prosim vas, da me razumete, ker mene je prav pošteno strah.
Ravno sedaj prebolevam zelo hudo virozo in se zelo bojim, da ne bo kakšnih posledic.
Hvala vam za vaše zaupanje.

dva sončka,

včasih je na vprašanje ZAKAJ težko odgovoriti. Prvič ker ne poznamo vseh ogdovorov. Drugič pa zato, ker je o tem težko govoriti.

Strah pa ne bo nič manjši, če boste poznali nekaj odgovorov. Vse kar vas trenutno tare, vprašajte dr. Pušenjaka ali svojega ginekologa.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Nihče ne ve, kaj je razlog, da se moj otrok ne razvija. Bili smo že na vseh mogočih preiskavah, diagnoza je pa le: otrok se ne razvija – težka motnja v duševnem razvoju in nič več.

New Report

Close