Najdi forum

Zdravo!

stara sem 24 let. Pred vec kot pol leta sem zakljucila 3 letno zvezo s fantom, ker je njegova mati posegala v najino zvezo), zato sva zakljucila. Zdaj pa preprosto nevem kaj se dogaja z mano, bilo kateri fant se mi pribliza se preprosto povedano vstrasim in se umaknem kolikor hitro se le da..kaj naj naredim da se bo to nehalo dogajat? Malo sem ze jezna nase saj to delam ze podzavestno..

Spremeni obnašanje. Verjetno še nisi čisto predelala stare zgodbe in se bojiš, da bi se ponovila s kom drugim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da ti povem da nisi edina…meni se tudi to dogaja… Sicer sem ze 2 leti in pol samska, razhod pa je bil res grozen (zelo veliko casa sem potrebovala, da sem prisla k sebi in prebolela), no ene pol leta nazaj sem si z nekom dopisovala, in me je izkoristo, tako da sta me te dve zvezi res cisto spremenili… Nekako se mi zdi, da se ljudem ne morem odpret, naredila sem si zid in takoj ze ob prvem stiku dam nekomu vedet, da nic nocem, da je najbolje, da nic niti ne poskusa…. Vcasih si sicer zelim da bi nekoga imela, ki bi mi stal ob strani, bil iskren, zvest, ampak zaradi teh dveh zvez in izkusenj, si vecino casa sploh ne predstavljam da bi imela fanta (ker pac imam res slabe izkusnje, ceprav sem stara sele 24)… Ker ko pomislim za nazaj kako je bilo, res nobenemu ne privoscim tega, kar sem sama dala cez…

New Report

Close