Najdi forum

Drage sotrpinke,

prosim če delite z mano zakaj ste prezgodaj rodile oz. izgubile otroka. Sama sem imela prezgodnji razpok mehurja, ki je menda posledica infekta, ampak pojma nimam kakšnega infekta. Menda je kriv streptokok skupine B. Ima katera podatek oz. informacijo kakšna je verjetnost da se to ponovi v naslednji nosečnosti?

Draga Alex35, tuudi sama sem izgubila punčko v 26. tednu in izvidi so pokazali, da naj bi šlo za infekt…. Na Pregledu z Uz ni bilo več utripa in tudi plodovnice skoraj nič več, kdaj mi je odtekla, nimam pojma……. Verjetost, da se to ponovi v naslednji nosečnosti je manj kot 1%. Sama sem sedaj 2. noseča v 32. tednu in do sedaj je vse potekalo kar vredu, razen seveda večnega strahu, da se ne bi zgodba ponovila…… Upam dabo tokrat moj otroček zdržal do konca in da bom rodila živega in zdravega…..

LP Monka

Tudi meni, skoraj isto: v 32. tednu sem rodila mrtvo punčko. Dobila sem injekcijo. To je bilo pred 23. leti. Danes imam nadebudnico, ki poka od zdravja staro 22 let. Odmrl mi je plod, imela sem popadke, mehur so mi predrli. Ne vem za noben primer, da ne bi bilo drugič z otrokom vse OK, pa vem za kar nekaj žensk, ki so imele podobno smolo. Lp

Sta imeli med nosečnostjo, oziroma pred splavom spolni odnos?

Ja, sem imela. Nihče mi ni rekel, da ne smem dokler ni bilo prepozno. Sedaj vem, da nebi smela oz. vsaj s kondomom.

pa ne tako govoriti. Poznam jih kup, ki so imeli spolne odnose do samega konca, pa ni bilo nič narobe. Če bi to povzročali spolni odnosi, bi pa ja ginekologi to prepovedovali, tako pa ne!
Za infekt nisi ti kriva!

New Report

Close