zahvala Ireni
Zelim se zahvaliti Ireni, ki me je bodrila s svojimi nasveti, mi dajala vedno nek zarek upanja.
Mojega oceta je rak pobral v 8 tednih. Primarni pljucni tumor je povzrocil zasevek v kriznici, kar se je na koncu razvilo v kostni rak. Na koncu so se nastale se metastaze v mozganih. Oce je zelo trpel, ampak je vceraj umrl in je vsega resen. Zelo je hudo, ampak se tolazim s tem. V petek sem bila pri njem na onkoloskem institutu, v ponedeljek me ni vec poznal, vceraj (sreda) pa je umrl (pljucnica). Sedaj me caka najtezji del.
Zelim Vam obilo srece in predvsem zdravja – spoznala sem, da na koncu samo to steje.
Lep pozdrav,
Urska
Draga urska,
dovolite, da tudi jaz izrazim svoje sožalje. Zahvaljujem se tudi vsem, ki tukaj sodelujete in mi pomagate odgovarjati – s svojimi dragocenimi izkušnjami ste vir informacij za mnoge ljudi, ki obiščejo naš forum. Namenjen je predvsem vam, obiskovalcem, da bi tukaj našli kakšen odgovor na vprašanje, pogosto malce vzpodbude, a tudi sočutje in tolažbo. Seveda mi vsaka pohvala foruma veliko pomeni.
Irena