Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? zahvala Ireni

zahvala Ireni

Zelim se zahvaliti Ireni, ki me je bodrila s svojimi nasveti, mi dajala vedno nek zarek upanja.
Mojega oceta je rak pobral v 8 tednih. Primarni pljucni tumor je povzrocil zasevek v kriznici, kar se je na koncu razvilo v kostni rak. Na koncu so se nastale se metastaze v mozganih. Oce je zelo trpel, ampak je vceraj umrl in je vsega resen. Zelo je hudo, ampak se tolazim s tem. V petek sem bila pri njem na onkoloskem institutu, v ponedeljek me ni vec poznal, vceraj (sreda) pa je umrl (pljucnica). Sedaj me caka najtezji del.
Zelim Vam obilo srece in predvsem zdravja – spoznala sem, da na koncu samo to steje.

Lep pozdrav,

Urska

Moje iskreno sožalje, Urška!

Namesto klasične sožalne brzojavke pa tole:

O bog, daj mi pogum in modrost,
da bom spreminjal stvari, ki jih lahko
in nakloni mi moč,
da bom lahko živel s tistim,
kar ne morem spremeniti!
( J.D.Valters)
Marinka

Draga urska,

dovolite, da tudi jaz izrazim svoje sožalje. Zahvaljujem se tudi vsem, ki tukaj sodelujete in mi pomagate odgovarjati – s svojimi dragocenimi izkušnjami ste vir informacij za mnoge ljudi, ki obiščejo naš forum. Namenjen je predvsem vam, obiskovalcem, da bi tukaj našli kakšen odgovor na vprašanje, pogosto malce vzpodbude, a tudi sočutje in tolažbo. Seveda mi vsaka pohvala foruma veliko pomeni.

Irena

Draga Urska,

tudi jaz ti izrekam iskreno sozalje.

Bodi se naprej mocna ter jemlji zivljenje tako kot v resnici je.
Naj te vodi prelepa misel, ki ti jo poslala Marinka.

Jože

New Report

Close