Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost zagreb

zagreb

zanima me,kolika je čakalna doba za IVF v Zagrebu in cene ima morda katera kakšno tel.za Zagreb

Pokličeš prvi dan M in poveš okverno kdaj pričakujeta z zdravnikom da bo ovulacija. Na vrsto prideš takorekoč takoj.
Nisi povedala na katero kliniko greš če greš na kliniko dr. Šimuniča na Mirogojski 11 je tel.:+ 385 1 467 86 00.
Nama z možem je to ena najboljših klinik in osebje je res prijazno. Ko boš prvič klicala povej da kličeš prvič in da bi rada govorila z dr. Tomič oz. dr Šimuničem oba sta enako dobra samo da je do Šimuniča težje priti saj je predstojnik te klinike.
Vso srečo, Mojca

še to sem pozabila, cene res niso pretirane, vprašaj jih in ti bodo brez problema povedali!

ali ti stroške povrnejo na ZZZS

načeloma naj bi vse stroške po 24.4 2002 povrnili ker so menda sprejeli nek nov sklep. Moraš pa imeti vse račune in pa sklep o OBMP ali pa vsaj nek dokument iz katerega je razvidno da sta upravičena do tega postopka.

LP, Mojca

Pozdravljena,
Mojca ti je napisala prav, jaz sem že bila tam na IVF,na podlagi odobritve državne komisije in mnenja GKsem dobila napotnico in s tem sem šla v Zagreb, račune za zdravila sem predložila ZZZS in sem dobila to povrnjeno.Če bi sama plačala postopek, bi bilo približno 10.000 – 11.000 HRK, odvisno kakšne enekcije ti predpiše in koliko.
Veliko sreče!

New Report

Close