Najdi forum

zadah

Pozdravljeni,

zanima me, če je močan jutranji zadah, lahko tudi posledica glivic v telesu?
Naj omenim da imam poleg omenjenega tudi atopijski dermatitis in nasploh težave s kožo.

Lp

Že večkrat sem napisal, da so v tracidionalni kitajski medicini vse sluznice (črevesje, koža, grlo, pljuča …) združene v en organ in pripadajo elementu kovina. Lahko, da imate slab zaradi vnetja v ustni votlini (zobje, dlesni), ali je vzrok v črevesju.

Črevesje ima od vseh zgoraj naštetih sluznic največjo površino in s tem največji vpliv na zdravje “skupnega” organa. Glede na vaše težave s kožo je to zelo verjetno. Iz prakse vem, da se zdravljenje dermatitisa začne z zdravljenjem črevesja.

Glivice na koži povzročajo srbenje in jih je najtežje odpraviti. Kot vidite, potrebujete celostni koncept, ki bo pozdravil vse sluznice, glivice …

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Imam podobne probleme s kožo. Zanima me, kako se ozdravi sluznice, predvsem črevesje ?

lepa hvala

Tako, da se najprej odkrije vzroke za nedelovanje črevesja. Meni je v ordinaciji v veliko pomoč bioresonanca, ki je odlična za diagnostiko. Seveda so primerni tudi kakšni dodatni test (npr. težke kovine).

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close