Najdi forum

Pozdravljeni.

Poletje se je že skoraj začelo, dnevi so daljši, dopusti so pred vrati … Vsi, ki se še pridno učimo, počasi zaključujemo, tako da bo več časa za kuhanje in športanje.

Počasi, brez posebne diete in z dnevno športno aktivnostjo bi rada v prihajajočih mesecih počasi topila kilogramčke. Začela bom naslednjo sredo, ker s ponedeljki nimam ravno najboljših izkušenj, na julij pa tudi ne bom čakala.

A se mi kdo pridruži?
Skupaj zmoremo več!

Lep sončen pozdrav!

Evola, jaz se ti pridružim:)

Začela bom pa kar jutri, če bom začela z naslednjo sredo, si na nek način dam dovoljenje, da do takrat še zbašem vase vse tisto, kar potem ne bom smela 🙂

Primavera, pozdravljena. Super, želim ti veliko uspeha!!

Jaz pri hrani tudi že kar pazim, ampak nič ne migam, tako da bo uraden začetek kar v sredo.
Na kak način boš pa ti izgubljala kg?

Podobno kot ti. Brez posebne diete, veliko zelenjave in sadja, malo več reda pri prihrani, brez prigrizkov zvečer, pa vsakodnevno miganje. Malo me skrbi, če bo preko poletja preveč vroče, ker se mi v vročini ne da nič preveč športat, ampak v takem primeru bom pa doma, na sobnem kolesu, pa prižgana klima poleg:) Počasi, pa vztrajno, pa nama bo uspelo, a ne?

Seveda nama bo uspelo! Upam, da se nama še kdo pridruži.

Poleti je ponavadi res vroče, ampak meni ni problem zgodaj vstat in it že zjutraj malo ven- verjetno bom hodila tečt, pa kolesarim rada, rolam …

Drugače bi se pa morala znebiti kakšnih 25 kg, če bi želela biti “po tabelah”. Ampak ker sem bolj močno grajena, tudi mišične mase imam kar nekaj, mislim, da bo dovolj kakšnih 15. Čeprav ti kilogrami meni niso niti toliko pomembni. Ko se bom z veseljem pogledala v ogledalo, takrat bo moj cilj dosežen.

Lep sončen dan!

jaz se vama tudi pridružujem, čeprav športam že več ali manj vsak dan nekje mesec dni, bo treba red in disciplino pri hrani urediti, ker drugače ne bo šlo nič dol!

Bom pa tudi jaz brez diete, samo zdravo prehranjevanje, pazila bom pri vnosu kalorij, in šport…

Živijo punce….jaz bi se vam tudi rada pridružila, če me sprejmete 🙂

Uradno sem jaz začela danes, sem se pa do aprila držala diete in tako izgubila 10kg, po aprilu pa sem imela krizo in sem se nazaj zredila. Sedaj bi končno rada končala s temi obdobji prenajedanja. Danes sem začela znova…

Tudi jaz nimam posebne diete, hujšam po receptu uravnotežena prehrana+rekreacija=hujšanje 😉 Začenjam pri okroglih 70kg, rada bi prišla na 60kg.

Skupaj nam bo uspelo 😉

Lep sončen dan vam želim!

Dobrodošli!! No, pa smo se le našle. 🙂
Vsem želim veliko uspeha.

Jaz sem še bolj za knjigami, od srede dalje pa aktivno športam. Pri prehrani pa že pazim …

Tudi jaz bom začela z vami. 😉

Dobrodošla tudi ti! Prav vesela sem, da se nas je toliko našlo. Upam, da bomo vztrajale in se spodbujale do cilja! 🙂

Jaz sem pa ravnokar 30 trebušnjakov naredila. Malo za boljši občutek. Bo dovolj za prvič po dolgem času, ker me bodo sicer jutri mišice preveč bolele. Sem jih pa kakšen mesec nazaj naredila tudi po 100 in še več dnevno, pol pa kar naenkrat ni bilo več motivacije :/

Tudi jaz sem že nekaj časa nazaj začela. Športati sicer še ne,ker me je najprej omejevala šola,potem pa še bronhitis,ki se vleče še zdaj :S Tehtam 62kg in res si želim avgusta imeti vsaj 52 🙂
Moja strategija je preprosto zmanjšanje obrokov in uikinitev tistih sladkarij in podobnega. Zajtrk vedno začnem z OH,kosilo različno,a zmeraj ločeno OH od beljakovin, za večerjo pa spijem NUPO šejk ali kakšen lahek jogurt itd. Lačna nisem.

V četrtek zvečer pa se mi je začel PMS in od takrat jem ko nora. Venomer lačna,sladkarije,depresivna :S Ko pojem čokoladko,sem hkrati depresivna,ker sem pojedla kup kalorij in lačna. Help!!

Se vam z veseljem pridružim,sem pa iz Ljubljane. 🙂

Pozdravljene!!!

Pokurila sem že 4kg. sedaj je še približno 10kg za pokurit. Govorim čisto okvirno-važno mi je da poleti z veseljem oblečem kopalke in se ne skrivam pred pogledi.
Vsaka kilca manj bo dobrodošla 🙂
Začnem jutri: bolj pametna hrana-brez kruha in sladkarij. in konec prežvekovanja ob 17 h. Tek ali hitra hoja zjutraj in zvečer.

VEM DA NAM BO USPELO 🙂

LP

Ojla!

Kakšna vroča nedelja!! Uff, sem se malo s sladoledom ohladila in si rekla, da ga malo lahko, pol sem pa navalila še na čokoladice in puding, na koncu pa sem pojedla še štručko s pašteto in paradižnikom. Grozaaa!

Zdaj me čakajo še trije zelo naporni dnevi, ko pa to prebrodim, pa ni več basanja, športanje bo pa tudi vsak dan na sporedu. Če pa ne bo, me pa prosim fejst skregajte!

Sophie, uff, 52 kg bi rada imela? Jaz sem jih imela toliko verjetno čisto na začetku OŠ. :/ Pa dobrodošla! 🙂

Annete, dobrodošla tudi ti in bravo za napredek! Le tako naprej.

Kako pa kaj ostalim uspeva?

Jaz se mogoče zdaj par dni ne bom javila, od srede naprej pa znova aktivno čvekam z vami.

Veliko uspeha, naj vam sonček da moč in voljo! 🙂

Lp

Jp,sem jo imela prb 2 leti nazaj in mi je bila postava še najbolj všeč. Imam pa okoli 160cm 🙂
Čakajo me še trije dnevi naporne mature,vendar bom že vmes jedla malo(upam,da dobim menstruacijo in se zaradi stresa ne bo zavlekla) in v sredo šla odtečt vsaj 5km. Je kdo tukaj iz Lj in tudi teče tam po Žalah oz njivah :D?

Nič,se tipkamo v sredo(mogoče kaj prej) in srečno :-*

Pozdravljene:)

tudi jaz bi se vam pridružila, čepraw hujšam že celo življenje 😀 neee, hec…jaa, se trudim ampak vedno gre kaj narobe…lahko bi že bil čas da me to motivira da shujšamo skupaj..kako pa naj bi to izgledalo? bo vsaka pisala svoje rezultate? kakšen jedilnik enega dneva? kakšno telovadbo izvajate?

lep pozdrav:)

Živjo…

Jupi
jutri pa začnemo a ne?
A si bomo kaj povedale kako se prehranjujejo kako športamo?
Jaz sem imela v načrtu vsako jutro začet s kosmiči s hladnim mlekom (hladno mleko mi najbolj ustreza), popit malo jogurta in pojest kak sadež. Mislite, da je to pretiravanje? Tega se nekak rada držim tudi zaradi prebave.
Kaj pa kosilo? Se boste ve odpovedale prilogam? Imate kakšen poseben načrt?
Večerja?
Kakšni vmesni obroki?

Kaj pa športanje? Kaj imate v planu? Laufanje je mnda najboljše.

Dobro jutro…no vidim, da se nas je kar nekaj nabralo…

Meni kar gre, danes je četrti dan mojega hujšanja. Počutje dobro, napihnjenosti ni več take, čeprav me konec tedna čaka še menstruacija…

Drugače se pa trudim, da grem čimveč športat, včeraj sem naredila 8 km….sem imela mal slabo vest, ker smo imeli čez vikend eno vaško žurko in ni bilo časa za nič drugega kot za zabavo 😉 ampak sem se pa tudi pri hrani pazila…vsi čevapčiči in pomfritki so šli mimo mene 😉 sem bila kar malo ponosna 😉

oglasite se kaj, lp

Ojla.

Joj, ko ste ravno pri menstruaciji- ravnokar jo imam in me pošteno zdeluje. :/

Ja, jaz predlagam, da vsaka napiše, kaj je jedla, kako je bilo s športom, pa seveda na splošno počutje ne pozabit. To je glavno! 🙂

Jaz bom dala na stran belo moko, malo se bom krompirju izogibala in mislim, da bo to to. Seveda tudi sladkarije odpadejo, ampak s tem nekako nimam težav. Pa šport- miganje obvezno vsak dan!

Lep dan, danes bo spet vroooče!

Jaz jo še vedno čakam 😀

Jaz že nekaj časa dajem na stran belo moko,ker mojemu buščku nekako ne paše. Izogibanje sladkarijam,ločevanje OH in beljakovin,veeeeliko vode in manjši obroki. Aja pa šport 😀

Jaz bom tekla,ker za fitnes trenutno nimam denarja pa še fajn je zunaj 🙂 Kje ponavadi tečete?

fsm vsem 🙂

Jaz sem danes še malo grešila…jutri pa res zares!!

Se tipkamo zjutraj…predlagam, da vsaka napiše kolko je začetna teža in na kolko želi pridet 😉

lp večer in odpočijte si! Jutri začnemo spreminjati svoje navade in življenje 😉

lp

New Report

Close