Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija zabasano grlo in nos

zabasano grlo in nos

Pozdravljeni!

Že približno 1 leto me spremlja nekakšen cmok v grlu oz. bolje rečeno- zdi se mi, da je polno sluzi, ki pa je ne spravim ven. Prav tako je z nosom, saj sta obe nosnici kar naprej “zabasani”, vendar mi le redko uspe kaj spihat ven, pa še takrat to ni normalen izcedek, ampak res gosta, prozorna, lepljiva sluz, ki spominja na žele, in ima občasno vonj, ki še najbolj spominja na tistega po kovini oz. železu.
Vse skupaj je najhujše ponoči, se pravi v ležečem položaju, in takrat izgubim tudi ves okus in voh, ki sta sicer občasno motena tudi čez dan.
Težave sprva niso bile tako izrazite, zato do zdravnika še nisem šla, saj sem menila, da je stvar le prehodnega značaja, vendar očitno temu ni tako.
Na vsake toliko časa me malce bolijo tudi ušesa, glava, občasno kašljam, čutim pa tudi povečane bezgavke na vratu. Vročine nimam.

Kaj me torej zanima? Predvsem, če si lahko kako pomagam sama (čeprav dvomim..) in za kaj bi pravzaprav lahko šlo ter kako se da to pozdravit.

Mimogrede- stara sem 28 let.

Za odgovore se seveda že vnaprej najlepše zahvaljujem!

Spoštovana!

Ko človek ima žamašen nos in razdraženo žrelo, je pričekovati, da bo imel zamašeno uho, da bo kašljal … Če niste alergična, potem dejansko priporočam pregled pri zdravniku, pa da se mogoče najde uzrok! Brez pregleda je to težko!

LP. drIB.

New Report

Close