Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Vrtičkarstvo, zelišča in urejanje okolice Za zmanjšanje apetita oz. hujšanje

Za zmanjšanje apetita oz. hujšanje

Pozdravljeni!

Ali morda kdo pozna zelišče, čaj, karkoli, da bi mi zmanjšal apetit ali pospešil hujšanje?

Hvala, Micika

Ne vem, če zmanjšuje apetit, po mojih izkušnjah pa gotovo pomaga pri hujšanju :
CHITOSAN.
Nase veže veliko maščob ki jih poješ (to so zmleti morski lupinarji) in jo enostavno čez prebavni trakt izločiš .
V taki ali drugi obliki in od kar nekaj firm dobiš preparat v vsaki trgovini s prehrambenimi ali zdravilnimi stvarmi (tudi v DM). Skorajda najcenejši je od Matik-a prav z naslovom CHITOSAN.
Ker veže maščobo, ga priporočajo tudi pri prekomertnem holesterolu. Jemlje pa se ga po potrebi- ob bolj ali manj mastni hrani si ga sam dozira- 1 do 3 ali 4 kapsule….
V bistvu deluje zelo podobno kot znani Xenical, le da je slednji “kemija” in zelo drag, predpiše ti ga zdravnik, chitosan pa so le zmleti lupinarji in bistveno cenejši!
Meni ga je predlagala zdravnica, ko sem jo prosila za Xenical.

Kje pa ga lahko kupim?

V veliko trgivonah in vseh lekarnah. Najcenejšega, kot ga imam jaz, izdeluje firma Matik in gor piše prav Chitosan.
Imajo ga tudi v Drogerie Marktu, v Mullerju (pri izdelkih za zdravo življenje), v zeliščnih trgovinah- ni ga težko dobiti.
Stane cca 2.500 ali nekaj podobnega.

1. Začni piti jabolčni kis
2. Uredi presnovo in prebavo
3. Ne razmišljaj o svoji teži
4. Ne nasedaj reklamam
5. Ali si res pretežka?

tudi mate caj zmanjsuje apetit

Če te res zanima zmajšanje teže, se mi javi na email [email protected]

New Report

Close